Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA NAJVIŠE ZABRINJAVA STARIJE
Povratak na članak

Čak i u pandemiji građani korupciju drže najvećim problemom

Nešto više od trećine građana (35%) ipak najviše zabrinjava koronavirus, a isti postotak ljudi muči i nezaposlenost

Komentari 2

ST
stefj
04:00 10.02.2021.

Svugdje ima korupcije, svugdje je za to zaslužan državni tj. javni sektor. No, drugdje država čini manji dio privrede, manji dio tržišta, dok je kod nas obrnuto, te naravno da je onda korupcija osnovni problem... Najgore u svemu, da nema niti naznake promjena, sve reforme usmjerene su prema građanima i privatnom sektoru, ništa prema javnom. Čak je nedavno Plenković rekao da se dalje planira jačati javni sektor, a to pokazuje i strategija... Tako da nema neke šanse za promjene, ista politika koja nas je dovela na dno EU-a, držat će nas i dalje prikovanima na dno... Nema neke lokomotive, tj. sektora koji bi nas pokrenuo, nema stranih investicija da upumpaju ogromne novce, jedino birokracija i EU fondovi... Realno, osim što ćemo najviše pasti, najsporije ćemo se oporavljati, pitanje da li ćemo ikada dosegnuti 2019. godinu (budući da onu 2008. možemo samo sanjati)... I to je to, samo je pitanje vremena kada će nas prestići Bugarska, Srbija...

VL
RU
Rusvaj
06:28 10.02.2021.

Tu pandemiju zvanu "korupcija" možemo izliječiti jedino da procjepimo pravosuđe i političare na svim razinama i to vakcinom kodnog imena "batina"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.