Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio Eurostat

Porazni podaci za Hrvatsku: Čak 70 tisuća mladih u dobi do 29 godina ne radi niti se školuje

28.05.2023.
u 21:54

Prema stručnoj spremi, u Hrvatskoj je najmanje neaktivnih mladih ljudi s nižom i srednjom stručnom spremom jer se oni najbrže zapošljavaju s obzirom na strukturu naše ekonomije

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Bobiii
Bobiii
23:09 28.05.2023.

Totalno promašen obrazovni sustav, pola tih nezaposlenih su ekonomisti i pravnici. A ekonomski smo u teškoj banani, pavosuđe niti da spominjemo.

PI
pripadnik_izumiruće_nacije
00:04 29.05.2023.

Nisam nikad radio jer ne stignem i ne osjećam da sam sposoban za dulji rad, gledam filmove i jedem do 4h ujutro, spavam do podne i ostatak dana pripremam jelo i jedem. Tko može radit 8h, i 4 je previše. Škola mi je bila muka, 45 minuta sjedit, a ne možeš na wc nego trpit i bubat napamet stvari koje sam ionako sve zaboravio. A nisam imao ni šta jest u školi kako spada bar sat vremena.

Avatar Svračak
Svračak
23:20 28.05.2023.

Zašto bi radili kada imaju bedake koji im ispunjavaju želje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije