Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatra na farmi

Čak 34 grla stoke ugušila se u požaru na farmi kod Osijeka

požar
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/13
24.08.2015.
u 16:11

Farma Glog dom je za gotovo 600 grla stoke, a vlasništvo je tvrtke Klas iz obližnjih Magadenovaca.

Čak 34 grla stoke ugušila su u požaru koji je "progutao" farmu Glog između Koške i Lacića, nedaleko Osijeka. Najviše su stradali bikovi.

Vatra je izbila na balama sijena u noći na ponedjeljak oko dva sata. Cijelu noć pa i sutradan požar je saniralo gotovo 50 vatrogasaca.

- Još uvijek gasimo i iz skladišta izvlačimo zapaljene bale sijena - kazali su nam gasitelji oko 14 sati.  Farma Glog dom je za gotovo 600 grla stoke, a vlasništvo je tvrtke Klas iz obližnjih Magadenovaca

>>Gorjelo u proizvodnoj hali u Zaboku. Požar ugašen

>>Zapalio kanistar benzina koji je stavio pokraj auta

Komentara 6

Avatar salaso
salaso
16:27 24.08.2015.

Nisu " Magadenovci" nego Magadenovac. Bar jednom napišite ime mjesta u Slavoniji kako treba.Svako drugo ime napišete krivo.Pa stvarno smo zadnja rupa na svirali...

IB
istina_boli
11:03 26.08.2015.

Tak ti je to kad radnici rade, a nisu placeni za svoj rada pa ga naplate kako znaju i umiju.

BA
balic
11:14 25.08.2015.

Kad vidim kakve su im te staje nije ni cudo,svatko se danas moze zvati uzgajivacem a ne brinit za sto adekvatniji smjestaj i za sigurnost.Ovo nikog ne interesira sto su jadne zivotinje stradale,a na temi vojnickog pozdrava ne mozes ihh prebrojati.U sta se mi pretvorismo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije