Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARLAMENTARNA DEMOKRACIJA
Povratak na članak

Čak 25 udruga civilnog društva uputilo apel: Sabor ne smije biti ušutkan zbog korone

"Neophodno je nastaviti podržavati vladavinu prava, štititi i poštivati međunarodne standarde i osnovna načela zakonitosti te pravo na pristup pravdi i informacijama, ali i osigurati poštivanje ljudskih prava"

Komentari 6

ZV
zvezdomor
12:25 21.10.2020.

Evo bar su ljepo sami napravili spisak grupa koje treba prestat financirat,raspustiti ,zabraniti, utvrditi pronevjere i neprijateljsko djelovanje i primjerno kazniti.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:12 21.10.2020.

25 udruga ..... 25 tajnika,predsjednika,glasnogovornika...25 prostorija... 25 proračuna....Tko to sve plaća?

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
13:48 21.10.2020.

GONG ahahahahahahahaha, to je ona nakupina neradnika ciji dojucerasnji sef je danas politicki tajnik u skhsdpetu???? hahahahaha, zagreb pride, bwahahahahaha

VL
NA
Nadalinaaa
12:37 21.10.2020.

Slijedeći korak je ukidanje parlamenta. Inače se najvažnije odluke donose bez njega, a kormilo je preuzel šačica HDZ-ovih stožeraša. Da se ne lažemo i ne glumimo demokraciju koje nema.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:08 21.10.2020.

Čak 25 udruga civilnog društva uputilo apel: Sabor ne smije biti ušutkan zbog korone i neka se iz njega cuju domomjubne parole da imamo Hrvatsku, imamo koronavirus, imamo pola Piranskog i imamo kontejnere po kojima balkanska raja može kopati kao svoja na svome dok ne uspije pobjeći za Irsku.

VL
IL
ilustrator
11:02 21.10.2020.

nema krize za zadrugare. oni protestiraju ako se pridržava mjera stožera. oni ce protestirati i ako se ne pridržava mjera stožera. bogu hvala što ih imamo, što bi bez njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.