Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napisali program

Čačićeva stranka za Hrvatsku od 7 regija

Radimir Čačić Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
03.05.2014.
u 11:15

Nova stranka zalagat će se za decentralizaciju države na sedam regija, a zalagat će se i za reformu javne uprave

Inicijativa Narodna stranka – reformisti, koja će nakon izlaska Radimira Čačića iz zatvora postati politička stranka, dobila je i radnu verziju stranačkog programa.

Nova stranka zalagat će se za decentralizaciju države na sedam regija, a zalagat će se i za reformu javne uprave. Reformisti smatraju da treba smanjiti broj zaposlenih u javnoj upravi u prvih pet godina za 5-6 posto uz novo zapošljavanje od 2-3 posto, što će rezultirati kvalitetnijim odnosom prema poslu i poboljšanjem strukture. Nužna je, smatraju, prodaja i privatizacija objekata, zemljišta i tvrtki bez strateškog značaja te što hitnije formiranje nekretninskog fonda. U programu im piše da treba realizirati i projekte u energetici koji stoje ili se od njih odustaje.

>> Savkine kćeri podržavaju Radimira Čačića

Komentara 20

MO
moskito
11:35 03.05.2014.

Sramota za Hrvatsku da neki osudenik i kaznjenik iz zatvora ima pravo jos ista reci u politici ali bit ce mu dovoljno da dobi kao stranka novac koji ce dati Hrvatski gradani koji su zahvaljujuci nesposobnosti tog Cacica ostali bez posla. Zar mi vec nemamo dovoljno raznih i nepotrebnih stranaka? Gdje je tu neki zakon ? Zar nemamo dovoljno "politicara" koji su notorni lazovi i koji se ne srame gledajuci vas u oci da lazu, obecavaju, nista ne rade jer su nesposobni osim da ukradu sto vise za vlastite potrebe. Jovo nazoovi ministar za kulturu (Kako moze jedan srbin govoriti o kulturi?) trebao bi vec davno biti s "druge strane" jer nije pozeljan u Hrvatskoj jer laze i na kraju nema poima sto znaci kultura i skola i na kraju sto znaci ministar za kulturu.

DU
Deleted user
12:44 03.05.2014.

Taj Čačić Ratko na svaki način i pod svaku cijenu želi biti hrvatski politički mesija i unatoč svemu što se zna o njemu. Za to zbilja treba imati obraz kao đon. U tome nije mu ravan čak ni i tzv. premijer Milanović Zoki koji očite i katastrofalne neuspjehe svoje vlade proglašava njezinim velikim uspjesima.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:31 03.05.2014.

Hm, evo novog druga Tita. Malo se odmorio, malo naspavao, malo napisao nešto pametno, možda i zašvasao koji metar bravarije, pa svijetla budućnost može krenuti i izgradnja Potemkinovih sela biti realizirana. Sve smo to već milijun puta čuli i platili.. Jedini dobar humor je "prodaja i privatizacija objekata, zemljišta i tvrtki bez strateškog značaja". Tko će normalan kupiti šrot koji niko neće, kad je sve atraktivno u zemlji na rasprodaji za siču?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije