Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijelili funkcije?

Čačić završio sastanak u HNS-u i prije dolaska Vesne Pusić

Radimir Čačić (1)
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
14.11.2012.
u 21:44

Zanimljivo je da HNS-ovci nisu čekali potpredsjednicu stranke Vesnu Pusić koja se nešto poslije 20 sati vratila iz Egipta već su sastanak završili negdje u to vrijeme.

Odmah po objavi ostavke Radimir Čačić u središnjici svoje stranke, HNS-a, sastao se s vrhom stranke - potpredsjednikom Ivanom Vrdoljakom, ministricom kulture Andreom Zlatar Violić, zastupnikom Jozom Radošem, tajnikom Srećkom Ferenčakom i drugima.

Zanimljivo je da nisu čekali potpredsjednicu stranke Vesnu Pusić koja se nešto poslije 20 sati vratila iz Egipta već su sastanak završili negdje u to vrijeme. Svi, osim Čačića, stranku su napustili kroz sporedne ulaze, a nitko nije bio dostupan ni raspoložen da kaže o čemu se razgovaralo.

Iako je logično da su pokušali preraspodjeliti funkcije u Vladi i stranci, navodno će sve odlučiti na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva za koju nitko još ne zna kada će točno biti.

>>Vlada nakon Čačića: Novi ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak?

Ključne riječi

Komentara 22

FI
Fisherman
22:01 14.11.2012.

Ostavlja repove iza sebe-mozda se jednom vrati. Nedaj boze

OB
-obrisani-
22:03 14.11.2012.

Pussy ocito nije nikakav faktor.

CO
colonia
22:00 14.11.2012.

Hoce li opet sam voziti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije