Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radimir Čačić:

'Zastupnici koji su prešli Bandiću bili su na neki način potkupljeni'

Radimir Čačić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
13.01.2019.
u 15:55

Varaždinski je župan prokomentirao aktualne teme, ali i zašto je 2016. godine izašao na izbore s Bandićem

Ovotjedni gost emisije 'Nedjeljom u 2' bio je predsjednik stranke 'Narodni reformisti' Radimir Čačić. Varaždinski je župan prokomentirao aktualne teme, ali i zašto je 2016. godine izašao na izbore s Bandićem, piše Tportal.

-Tada, 2016., smo tražili partnere na centru. Riskantna nam je bila pozicija rasta Živog zida i Mosta. Vi morate imati jasnu sliku, bilo nam je jasno da morate imati partnera. I Bandić je tu išao s računom. Bilo mu je jasno da u 6. jedinici ne može proći. Dogovorili smo se da izađemo zajedno- kazao je Čačić.

Kada je riječ o aktualnom prelasku zastupnika u Bandićev klub, smatra kako su isti bili potkupljeni.

-Kada su kolege iz manjinaca ušle u klub, mi nismo imali ozbiljnih problema. Tog trenutka kada je prema klubu krenula lavina ljudi koji su direktno ukrali političku volju građana, iz SDP-a i HNS-a, tada je to postalo neprihvatljivo- kazao je. Podršku predsjednici na sljedećim izborima zasigurno neće dati, ali zato smatra kako je adekvatan predsjednički kandidat Zoran Milanović.

>>Pogledajte video: Radimir Čačić 'Reformisti'

Ključne riječi

Komentara 20

RP
rpzagreb
17:11 13.01.2019.

Ovaj je barem svoje odležao za razliku od nekih bajnih saborskih zastupnika, falsifikatora, prebjega i ostale beskorisne političke bagre

Avatar Idler 3
Idler 3
16:10 13.01.2019.

"...je adekvatan predsjednički kandidat Zoran Milanović" ??? Hajd, a ministarka inostranih = Besna...a ti ministar financija....jedino za kaj budeš Bilana predložil....na Plenkijevo mesto ?! Inače osoba proti koje se vodi sudski postupak nemre i nesme bit birana nit na koju dužnost....a ti si se i prijavil i još kakti išel pregovarat s Mađarima oko INA-e....kak se ono veli - gdo te ne zna, skupo te bi platil !!!

AN
Antonio1952
16:18 13.01.2019.

Za tjedan kod druga Ace gostuje drug Komsic, na HRT-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije