Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržao ostojića

Čačić se pohvalio: Pa mene prisluškuju već 35 godina

radimir čačić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
22.10.2012.
u 11:42

Ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću vjerujem u potpunosti, a isto tako vjerujem da nadzor nad radom represivnog aparata nije dobro postavljen, komentirao je danas

– Ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću vjerujem u potpunosti, a isto tako vjerujem da nadzor nad radom represivnog aparata nije dobro postavljen, komentirao je danas potpredsjednik Vlade  Radimir Čačić domaću aferu Watergate.

Na pitane vjeruje li da se prisluškuju gospodarstvenici odgovorio je to je to moguće i vjerojatno pa ponovio da se u ovoj zemlji često zloupotrebljavaju političke ovlasti pri prisluškivanju. Rekao je da to nije problem od danas, već da to traje desetljećima, a onda se pohvalio da njega prisluškuju već 35 godina.

– 1991. godine, kad smo otvorili vojarne, ponudili su mi da vidim arhiv KOS-a, ali to nisam učinio jer me nije zanimalo što je KOS o meni sakupio. Drugi put sam imao priliku ući u arhive tajnih službi 2000. nakon što smo osvojili vlast, no ni tada me nije zanimalo što su o meni prikupili.

>>Josipović: Dobio sam izvješće. Bit će posla za nadzorna tijela

 

Komentara 14

SB
sbb
11:58 22.10.2012.

Neboj se Ostojicu, kad ovaj 'covjek' veli da si nevin onda te nije briga za nista! To ti je kao amen.

SE
sestrićna
12:09 22.10.2012.

mora da je velika hrvatina čim ga toliko prisluškuju..

AN
Android
11:56 22.10.2012.

Pa jeftinije je njega slušati nego nazvati "Vicomat".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije