Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar isprike

Čačić: "Riječ je zapravo o farsi, odnosno isprici bez sadržaja!"

\'15.09.2011. Subiceva, Zagreb - Celnici Kukuriku koalicije predstavili su danas Plan 21, odnosno program za izbore.Radimir Cacic Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/PIXSELL
14.10.2011.
u 21:07

U Varaždinu se dodatno osvrnuo i na komentare premijerke Jadranke Kosor, kako je oporba svojim izbjegavanjem izglasavanja pojedinih zakona, opstruirala nastojanja aktualne vlasti da okonča pregovore oko ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Ispriku Vladimira Šeksa i HDZ-a, kometirao je predsjednik HNS-a Radimir Čačić na posljednjem predizbornom skupu Gorana Habuša uoči nedjeljnih izbora za varaždinskog gradonačelnika.

- Isprika je uvijek dobrodošla, ali se ovdje ne radi o isprici već o jednom cijelom stranačkom sustavu. HDZ-u je na pameti samo kako sačuvati parlamentarnu većinu, iako su ovog trenutka izgubili čak i kvorum. Riječ je zapravo o farsi, odnosno isprici bez sadržaja - komentirao je Čačić, koji se osvrnuo i na komentare premijerke Jadranke Kosor, kako je oporba svojim izbjegavanjem izglasavanja pojedinih zakona, opstruirala nastojanja aktualne vlasti da okonča pregovore oko ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

- Aktualne oporbene stranke uvijek su radile u interesu Hrvatske, a tako će biti i u budućnosti. Ni jedan od zakona koji je važan za Hrvatsku neće biti upitan ili otvoren od strane HNS-a i SDP-a - zaključio je Čačić.

Ključne riječi

Komentara 30

OB
-obrisani-
21:50 14.10.2011.

opet ovaj, pa dokle, mađari upomoć, zatvorite tu budhaletinu, ovo postaje nepodnošljivo

PG
praseca gripa
21:58 14.10.2011.

Meni nije jasno zasto se Seks ispricao. Tko se jos ispricao od SDP-a,kada i gdje? Seks je samo rekao istinu(nediplomatski!),ali je istina. Ovi drugi lazu i nikom se ne ispricavaju,a ne daj Boze da se docepaju vlasti,opet bi bilo,put pod noge pa trbuhom za kruhom!

OB
-obrisani-
06:15 15.10.2011.

Ubio dvoje ljudi i idući dan shrvan od bola feštao ko Josipovića i prešutio svoju bol, ah kakav snažan gad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije