Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Hrvatske

Čačić: Rekao sam Srni da na Euro idu najbolji, a ne oni sa starim zaslugama

Ante Čačić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
24.12.2015.
u 08:41

– Asocijacija na Francusku je 1998. godina i veliki uspjeh hrvatskog nogometa. Vatreni su osvojili brončanu medalju, a godinama poslije Hrvatska je respektirana reprezentacija u nogometnom svijetu

Ante Čačić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, u miru dočekuje 2016. godinu i već se polako priprema za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Hrvatska će tamo igrati u skupini sa Španjolskom, Češkom i Turskom, a izbornik misli voditi samo najbolje.

– Rekao sam kapetanu nakon Malte, a i igračima, da neće u Francusku ići po prošlom radu i zaslugama već isključivo oni koji će moći odgovoriti zahtjevima tog natjecanja. Naravno da se moraju uzeti u obzir svi aspekti, ali u prednosti je onaj koji igra, rekao je izbornik Ante Čačić za Media servis.

Čačiću je drago da se Euro igra u Francuskoj, u zemlji u kojoj smo već ostvarili uspjeh.

– Asocijacija na Francusku je 1998. godina i veliki uspjeh hrvatskog nogometa. Vatreni su osvojili brončanu medalju, a godinama poslije Hrvatska je respektirana reprezentacija u nogometnom svijetu. Nama je to prilika da učinimo sve da opravdamo broncu osvojenu upravo u Francuskoj. Vjerujem da ćemo imati dobru izvedbu i da ćemo se dobro prezentirati, a tada je sve moguće. Naša je reprezentacija kvalitetna jer je satkana od igrača koji nastupaju na najvišoj mogućoj razini.

Osvrnu se i na afere u nogometu, suspenzije Seppa Blattera i Michela Platinija te kod nas uhićenja Zdravka Mamića i Damira Vrbanovića.

– Postoje sumnje i optužbe. Danas u bilo kojoj profesiji postoje pogreške i anomalije u upravljanju, pa je tako i s nogometom. U slučajevima koje ste spomenuli sve je još uvijek pod znakom sumnji i optužbi. Treba pričekati i vidjeti, a to objektivno nije za moj sud.

Komentara 7

PE
petarrr
09:14 24.12.2015.

Bravo Izborniče!!! Sretno Hrvatska

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:24 24.12.2015.

Daj nam razloga da opet kitimo haube i retrovizore na autima. Hrvati su uz vas !

RM
Rodo moj
10:33 24.12.2015.

Bravo dobra vijest za nogomet,starci u mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije