Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na optužbe

Čačić: 20 godina sam u politici, a sedamnaest godina HDZ me blati

čačić
Goran Stanzl/Pixsell
26.01.2011.
u 23:29

Za HTV je Ispričao kako je do sada tužio sve koji su ga klevetali i dobio sporove

Ako Karamarko zna da je Coning kupio na burzi dionice Zelene punte deset godina nakon što je ona privatizirana, onda sudjeluje u prljavoj političkoj igri. Ako ne zna, saznat će kad otvori istragu - komentirao je za HTV predsjednik HNS-a Radimir Čačić.

Kaže da je to turističko naselje na otoku Ugljanu na fenomenalnoj lokaciji, no on nije odgovoran što je danas u katastrofalnom stanju. Za privatizaciju Coninga koji je prije bio u Čačićevu vlasništvu kaže da ga je napravila Vlada, a ne on:

- Dvadeset godina sam u politici, a sedamnaest godina HDZ me blati - rekao je Čačić.

Ispričao je da je do sada tužio sve koji su ga klevetali i dobio sporove. Šefu SDP-a Zoranu Milanoviću ne zamjera što je u Saboru prešutio rapravu koja se vodila o njemu.

Komentara 87

OB
-obrisani-
10:16 27.01.2011.

zasto me brises admine

JS
ja sam gladan
23:48 26.01.2011.

E moj Radimire i ja bih dobivao sve sporove da sam umrežen sa sucima kao ti.

UT
utatica
20:39 18.02.2011.

Čačiću da na čelu DORH-a nije Bajić a na čelu Vrhovnog suda Hrvatin koji potječu iz udbaško kosovskog miljea bio bi t i u bajbukani radi gospodarskog kriminala, ne bi 500 milijuna dugas otišlo u zastaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije