Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPARLAMENT
Povratak na članak

Buzek: Hrvatska čaša je napola puna

Predsjednik Europskoga parlamenta Jerzy Buzek kaže da će EP "pomoći Hrvatskoj gdje god to bude potrebno da ostvari svoj strateški cilj", ulazak u Europsku uniju.

Komentari 10

UK
Ugo Kajvez
18:04 04.03.2010.

Evo zamke koja EU nam sprema, vidi se što su grcima spremili .... ovo je samo naslov ..... članka . \"Germany to Greece: Want Cash? Sell your Islands\" ................ sad si vi mislite što će HDZ, šuki&Co biti spremni nam napraviti ......... . Dalmatinci ........ čuvajte gaće!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
18:10 04.03.2010.

Imamo dosta problema u HR i dosta losih Politicara tako da nam EU problemi nisu potrebni a i njihovi polupederski politicari.

VL
OB
-obrisani-
18:11 04.03.2010.

re za Ugo Kajvez - Kasno gace su nam vec prodali.

VL
UK
Ugo Kajvez
16:23 04.03.2010.

Marš, vi ste glavni krivac što smo u ovoj gabuli. Po vašem je uništena hrvatska industrija i sada nema što izvoziti niti imaju gdje ljudi raditi ...... marš .....

VL
PU
pinjuhda_urednik
16:51 04.03.2010.

PROTIV EU!

VL
OB
-obrisani-
17:15 04.03.2010.

Dok casa bude puna ,bit ce kod drugih prazna.Kod Grka je cijela bacva prazna a prazni se Portugal,Spanjolska,Francuska.Rumuni ,Bugari,Slovenci i jos ostale bivse Ruske Drzave usli su praznih casa.Stanje kod drugi nije poznato.Znaci za nas iz HR bolje tu polaa punu casu uzesti i osta di i jesmo od EU nema nista to je jedna velika varka i prijevara.

VL
XA
xaron
18:46 04.03.2010.

Dobar naslov ali lose interpretiran. Trebalo je stajati : Politicarima puni dio case a nama prazni dio, pogotovo AKO referendumom to odobrimo .

VL
BA
baća45
20:13 04.03.2010.

Ako je napola puna - onda je valjda napola i prazna ???? Glupi klišeji koji ništa konkretno ne znače.

VL
BA
baća45
20:19 04.03.2010.

Sada će EU nastaviti sa politikom pritisaka na tržište, subvencije i konačno uništenje i prezaduženih domaćih tvrtki kako bi ih lakše \'\'privatizirali\'\' (čitaj oteli) za dug nastao kao posljedica dispariteta u uvjetima i globaliziranim dampinškim cijenama koje oni diktiraju.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:00 04.03.2010.

ja se pouzdajem u rušenje ove euroslavije na referendumu bez obzira kakve preinake radio onaj lisac šeks i po čijem nalogu. naravno da će u EU biti bolje ali (uvijek ima ali) ne nama već njima i njihovoj djeci. akoo uđemo bit ćemo sluge u svojoj zemlji. nažalost taj scenarij se priprema već 10 godina a isto toliko se odgađa referendum a zašto i tko se boji glasa naroda ? ako je EU tako cool i u njoj će nam bar većini biti bolje pa nije nitko lud glasati protiv ulaska. nažalost evropa ima dovoljno novca za plaćanje eurobuseva, raznih marketinških promocija, agenata, kako bi pokazala nekoliko dobrih stvari koje nam nudi članstvo a one loše stvari koje čine debelu većinu onoga što će nam se desiti ako bi pristali biti u uniji vješto se skrivaju pod tepih. srećom još uvijek držimo sudbinu u svojim rukama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.