Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"IDIOTSKE NAREDBE"

BUZ: Zapečatiti hotel u srcu sezone je izvan svake pameti

milivoj špika
Žarko Bašić/PIXSELL
07.08.2013.
u 15:15

Milivoj Špika tvrdi da potez Porezne uprave s logikom i zdravom pameću nema baš nikakve veze

O slučaju hotela Libra u Senju, koji je danas zbog duga od 880.000 kuna zapečatila Porezna uprava, izjasnio se Blok umirovljenici zajedno, iz kojeg su poručili kako je zapečatiti hotel u srcu sezone \"izvan svake pameti\".

\"Zatvoriti hotel poreznog dužnika u jeku turističke sezone, dakle u vrijeme kada se porezni dužnik bez obzira na razlog duga možda može izvući iz škripca, može samo onaj koji s logikom i zdravom pameću nema baš nikakve veze. Očito je kako revni poreznici na terenu po samo njima znanom ključu (čitaj selektivno) bez sekunde razmišljanja provode nečije, moram kazati idiotske naredbe, jer da je i malo mozga u svemu tome onda se svakako tek radi nečijih kompleksa ili ludila uzrokovano visokim temperaturama ne bi iživljavali i na gostima koji se u tom hotelu nalaze\", stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik BUZ-a Milivoj Špika.

Špika smatra kako će mnogi gosti koji su u trenutku zatvaranja bili u hotelu s pravom podnijeti tužbe i dobiti nemale odštete. U prilično oštrom priopćenju prvi čovjek BUZ-a potez poreznika također naziva stupidnim i suludim iživljavanjem koje nanosi veliku ljagu i nenadoknadivu štetu hrvatskom turizmu.

>> Kaos u Senju: Poreznici zbog duga zatvorili hotel pun gostiju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije