Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PREMIJEROVA ODLUKA
Povratak na članak

Butković: GUP nije prošao zbog zagrebačkog HDZ-a

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković poručio je u srijedu da zagrebački HDZ ima svoj stav o Generalnom urbanističkom planu (GUP) koji je držao do kraja zbog čega GUP nije prošao, što pokazuje kako HDZ nije popustio zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Komentari 3

DU
Deleted user
15:02 12.02.2020.

GUP nije prošao zbog unutarstranačkih izbora u HDZ-u.Čim izbori završe i ako plenković pobjedi GUP se vraća u kratkom vremenu i bude izglasan.Ovo je samo spin i ništa drugo.Sve da se dopadnu građanima i biračima.

VL
AN
antonelić
13:20 12.02.2020.

Hdz ima svoj stav i o korona virusu i o hibridnnom ratu i o "spašavanju" gospodarstva i o pupovcu i kajtaziju i razdjelniku i bandiću ... ali najvažniji je stav o spašavanju vlastite sedežnice ... cijena nije bitna ...

VL
DU
Deleted user
12:15 12.02.2020.

g.ministre nije cudo da gubite izbire jer birace smatrate ovcama....cudo bi bilo da pobjedite na bilo kojim slijedecim izborima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.