Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krajem lipnja nacrt restrukturiranja
Povratak na članak

Butković: Privatizacija HAC-a trenutno se ne razmatra

Krajem lipnja bit će gotov draft studije poslovnog restrukturiranja što podrazumijeva mogućnost uvođenje novog, beskontaktnog sustava naplate, sustava održavanja, odnosno svega što bi trebalo poboljšati HAC kako bi se stvari mijenjale nabolje, rekao je Butković

Komentari 2

DU
Deleted user
06:29 21.05.2016.

Mislim da izraz "zlatna koka" ne bi smio biti u javnom vokabularu jednog vrhunski obrazovanog profesionalca u svom resoru.Ima HDZ u kvoti boljih ljudi makar i nestranačkih i dokazanih i poštenih znalaca za ovaj resor!

VL
TH
than
00:42 21.05.2016.

Ala kompliciraju i opet ce opeljesiti narod. Rjesenje je jednostavo, kobinacija ENC-a i vinjeta, pa kako kome odgovara, ako se ide na beskontaktno placanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.