Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČNI MINISTAR
Povratak na članak

Butković: niti snaga mora ali ni ljudske zločestoće neće zaustaviti Pelješki most

Ministar prometa najavljuje prijelaz na automatizaciju sustava naplate u sljedećih pet do sedam godina

Komentari 9

KO
Korisniche
22:46 22.10.2016.

Ministar Turizma ❤️

VL
HR
Hrabraja
02:53 23.10.2016.

Samo tvoja nesposobnost, pa koja je tvoja kvalifikacija za ministra prometa. Jedan izgrađeni rotor u Novom Vinodolskom koji radi totalni kolaps.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
11:16 23.10.2016.

Baš ste jadni. Stoji sve do jedne stvari što je rekao. Vi bi najsretniji bili kada bi Hrvatska nazadovala.

VL
UN
unbekant
11:16 23.10.2016.

Gospodine Butkovicu, auto-ceste ne smiju biti nikom dane u koncesiju,jer su te iste sagradili Hrvatski gradjani,radnici,porezni obaveznici,turisticki djelatnici,turisticke zajednice,i mongi drugi faktori u drzavi,za te su ceste dignuti krediti,koji se sigurno polako odplacuju,a Peljeski most,pa ova vlada taj moste necee poceti graditi,jer to je predizborni spin,i kupovine izborni poena svake vlasti koja dolazi,a vi gosp.Butkovicu samo spekulirajte i niste ni za sto drugo,na auto-ceste moraju doci vinjete,ili se moraju pojeftiniti,pa molim vas pogledajte jucer Rjeka-Karlovac,auto cesta potpuno prazna,a vikend,jutros takodjer,obrnuto Karlovac-Rjeka sablasno prazna auto-cesta,zalosno ,poneke Talijanske plocice,vjerovatno neki se vradjaju s vikenda iz Bosne na poso u Italiju.

VL
UU
uhljeb u holdingu
04:56 23.10.2016.

Neka si ga gradi Vlahušić sa svojim gosparima ako mu treba, a normalne ljude ne zamaraj, i vrati pare koje si zamaglio u lokalnoj samoupravi.

VL
BU
Bubalamala
09:14 23.10.2016.

Joj koju glupost je ovaj izvalio, kako to plenki nije primijetio pa da osnuju klub sa Kovačom i Hasom ?

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:48 22.10.2016.

Ne kužim, zakaj ovaj lik koji očito boluje od autizma mora biti ministar, zar postoji neki zakon da i u Vladi moraju sjediti ljudi sa posebnim potrebama?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.