Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči sjednice Vlade
Povratak na članak

Butković: Nije HDZ jedini imao donatore i pozajmice, neka ih objave i druge stranke

"Kada sve političke stranke u Hrvatskoj objave donatore i pozajmice koje su radili, pod kojim uvjetima i kojim kamatnim stopama onda ću to komentirati detaljnije."

Komentari 19

Avatar nekakav
nekakav
11:08 13.07.2016.

ne postoji stranka koja ne treba tiejkom godine pozajmicu. baš me zanima od koga je sdp dobivao pozajmice. ako je njihov predsjednik od jedne banke dobio povlašteni kredit, sigurno je i njegova stranka koristila 'usluge' te banke, a kao vladajućići su sigurno nešto radili u korist svojeg dobročinitelja. nema medija koji se udubio u tu priču, što znači samo jednu stvar. da tu ima materijala i da ima jako puno interesno povezanih skupina oko ovoga. i mediji sami su tu privilegirani, jer im je zoki i linić kroz predstečajne dali slamčicu spasa. i manjim pdvo-om. usluga se uvijek vraća. ruku ruku mije. obraz obadvije, tko ga još ima.

VL
AM
amky1
10:54 13.07.2016.

Ako su i druge stranke uzimale, onda ćemo oprostiti HDZ-u. Butković će najviše pomoći HDZ-u ako šuti.

VL
MI
Mimizo
14:53 13.07.2016.

doći če i sdp i njihovi sateliti pred lice pravde

VL
MI
Mimizo
14:55 13.07.2016.

mediji u službi partije ali na izborima ne možete prevariti narod možete svaki dan pljuvati po domoljubnoj koaliciji neće proći

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:42 13.07.2016.

sve dok se selektivno iznose "skandali" jasno je koji je cilj "novina" i "novinara"... nikakvo objektivno informiranje javnosti nego sudjelovanje u kampanji... zašto su pozajmice spd-a i ids-a i hns-a tabu tema? zašto to nije zanimljivo "novinarima" pred vratima partije zaustavlja se svo istraživačko novinarstvo... hmmm ?!?!

VL
DU
Deleted user
12:10 13.07.2016.

Butkoviću, da istina je, ali vaše šefove stalno hvataju u sumnjivim radnjama. Pričaš o drugima, koji su to, što su napravili, reci, ja to jedva čekam, ali izgleda da ti i ostali "sposobni" čelnici HDZ-a samo pričate na pamet. Pa za vas je Rojs pravi intelektualac!

VL
DU
Deleted user
11:19 13.07.2016.

Razumljiva je Butkovićeva suzdržanost zbog vlastite uloge kao člana predsjedništva stranke u uzimanju te pozajmice, no sad kada je sve otkriveno, ipak bi morao malo mudrije odgovarati na pitanja. Naime, ako je netko drugi činio loše stvari, nikako ne znači da se HDZ može amnestirati od odgovornosti. To je abeceda odnosa s javnosti i općenito političkog djelovanja. Nekada je političaru najmudrije da šuti, makar to značilo i da izbjegava medije. U suprotnom, kada progovori, samo šteti stranci i vlastitom političkom kredibilitetu.

VL
Avatar comandante
comandante
11:54 13.07.2016.

reci ti nama lopino, zašto ti imenuješ sada ACI upravu kada si razriješen i tu si samo do izbora!!! otkuda ti pravo????

VL
UN
una1
12:17 13.07.2016.

Butkoviću,i da su sve stranke radile što ste vi,nema opravdanja za vas.Znači to je pravilo,i moj susjed krade i mulja.

VL
AO
admini_obrišite_si_mami
13:09 13.07.2016.

hdzsdp tumor na aparatima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.