Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pelješki most
Povratak na članak

Butković: BiH nas može tužiti, ali mi smo otvoreni za razgovor

Izjave Željka Komšića o tome da će BiH podnijeti tužbu protiv Hrvatske zbog gradnje Pelješkog mosta Međunarodnom sudu za pravo mora u Hamburgu Butkoviću znače totalno nepoznavanje i nesnalaženje

Komentari 6

KR
Krotila
11:41 10.10.2018.

hrvatsko more,hrvatski NeUm,Hrvatska Herceg Bosna

VL
DU
Deleted user
11:15 10.10.2018.

Koga se bojite Komšića i Izetbegovića.Dajte malo oštrije štitite intetese Hrvtaske ne da svaki muto može prijetiti tužbama.Ipak smo mi u EU a BiH pred raspadom.

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
11:15 10.10.2018.

Nikakav razgovor i nikakvu dobri odnosi sa BiH dok je Željko Komšić predsjednik.

VL
TS
tsomething
11:50 10.10.2018.

Ne zna se tko je simpaticniji Butkovic ili Komsic

VL
CI
cinbenik
12:31 10.10.2018.

Ako je mocan,taj Komsic,ili bilo tko drugi ,neka zaustavi gradnju Peljeskog mosta...Mislim i ja da nemoze,jer je Milanovic i kukuriku utemeljila stvarnu izgradnju tog mosta,dok je HDze BiH i HDze Hrvatske dva puta otvrao radove ,i odmah prestajao...Znaci manipulirali ,zavaravli,omadjijavali...Hrvate,kako bi bili sto gluplji i zaostaliji,i sami sebi stetili.......Mada je sa vladama stranki opasnih namjera sve moguce,da nemaju ugleda u svijetu ni koliko crno za noktom....Tako da nie problem neprijateljima nastetiti Hrvatskoj i Hrvatima,pod vodstvom zlocinacke organizacije...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.