Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POGAŽEN JE USTAV'
Povratak na članak

Burno u crnogorskom parlamentu: Izmijenjen sporni vjerski zakon, oporba bijesna

"Skandalozno ponašanje, drastično kršenje Ustava, demokratskih principa i standarda većine", kazao je zasupnik DPS-a i bivši premijer Duško Marković, istaknuvši da će ukazati međunarodnoj zajednici na takvo ponašanje

Komentari 16

Avatar Danco2
Danco2
11:33 29.12.2020.

hvala bogu mi smo se tog taloga riješili u oluji za sva vremena

VL
SO
Sobrudolf
11:46 29.12.2020.

Ovo je samo jos jedan dokaz da se velikosrpsku ideologiju ne moze pobijediti mirnim putem kroz institucije, tu ideologiju se jednostavno mora silom zgaziti.

VL
LL
lijepa_li si
12:11 29.12.2020.

ako je tema rktc, javi se stotina ateista, svakojakih naprednjaka i pljuju li ga pljuju, mržnju rigaju, po spc ne smiju.

VL
MA
Mandušić
11:43 29.12.2020.

To je samo početak, treba poništiti sve nakaradne poteze bivšeg diktatorskog režima.

VL
KA
Kalimero4
10:42 29.12.2020.

A sada kontra litije sa CPC na čelu.

VL
SI
sisavac
12:59 30.12.2020.

a netko misli da bi kod nas prošlo nešto vezano uz crkvu, a da se njoj nešto daje ili uzima na veliko? zbilja mislite da bi bez otpora prošlo npr. podržavljenje ogromnih kompleksa zemljišta koje crkva ima već stoljećima...? ili da bi bez problema prošlo neko dodatno financiranje crkve? ni u jednom smjeru ne ide bez trzavica. zamislite da se ukidaju silna oslobođenja od plaćanja poreza, participacije u bolnicama.. da se ukine tzv. besplatno školstvo, prijevoz, knjige, tj. vrati u doba kad smo samo djeci kupovali knjige iz svojeg džepa, kad smo sami kupovali mjesečne karte za vlak, autobus, kad smo smještaj u domovima plaćali, kad nije bilo stipendija u ovolikom broju (ono malo što je bilo su dobivali imućniji 'mještani'...)... dal ijedna stvar koja se tiče malo veće skupine ljudi, bilo kojom idejom, interesom, povezana, prolazi bez trganja?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.