Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI OKRŠAJI
Povratak na članak

Jaman sutkinji: Još ću ja Glavaša nadživjeti

Na suđenju Branimiru Glavašu za ratni zločin svjedočio Nikola Jaman koji je priznao da je na prvom mjestu lagao.

Komentari 9

DU
Deleted user
12:40 05.11.2019.

Čovjek dođe u sudnicu, pred sud i izjavi da je u prvom suđenju dao lažnu izjavu. I nikom ništa. Sud nije protivnjega podignuo kaznenu prijavu zbog lažnog svjedočenja. Hoće li to učiniti DORH upitno je. Sjetite se suđenja Zdravku Mamiću i navodnog "lažnog svjedočenja" Luke Modrića. Protiv njega je odmah podignuta optužnica za "lažno svjedočenje" - čak je bilo i u raspravi kako ga treba pritvoriti zbog mogućnosti bijega! Nitko do tada nije optužen da "lažno svjedočenje". Ovo sam naveo samo kako primjer koji cirkus su naši sudovi. I kako smo svi jednaki. Modrića su htjeli zatvorit pred sam,o Svjetsko nogometno prvenstvo. Da su "nadležni" znali do kuda će doći repka - Modrić bi sigurno završio u zatvoru.

VL
CR
creedence1954
18:14 05.11.2019.

Kako god bilo, Glavas je heroj obrane Osijeka. Nisu se Srbi salili i pucali petarde, pobili su tisuce, bez milosti su granatirali gradove i sela, izvrsili masovne pokolje... ali to hrvatski Jude zaboravljaju. Zale sto je uopce ostvarena drzava! Glavas je branio svoj grad, svoju domovinu i, svaka mu cast!

VL
SZ
slaven.zadravec
11:43 05.11.2019.

Baš mu i ne idu ovakve čisto verbalne svađe. Puno je jači kada je druga osoba vezana za stolicu.

VL
ŽO
žoržet
20:19 05.11.2019.

i to nam godinama sjedi u saboru??? nije ni čudo da smo u banani!

VL
VO
vorda400
11:32 05.11.2019.

Kad se okupe kriminalci na jednom mjestu obično tako izgleda

VL
DI
Direkt
22:34 05.11.2019.

Istina isplivava lagano. Još će se tresti gaće ,, domoljubima,, na državnom proračunu.

VL
Avatar Ronin
Ronin
14:37 05.11.2019.

Kako ste mogli doći u mene u svatove, a imate takvo mišljenje, odgovorio mu je Glavašev sin. Umene usvatove hahahhaah

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.