Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snijeg i sutra
Povratak na članak

Bura u Puli ruši stabla, zbog snijega problemi na cestama

Zbog sniježnih vijavica za sav promet zatvorena je državna cesta DC218 Dobroselo-Mazin-Bruvno (DC1), javlja HAK, a vozači se pozivaju na oprez te da ne kreću na put bez zimske opreme.

Komentari 2

UN
unbekant
07:08 22.11.2015.

Zaista su vozaci nenormalni,da krecu na put bez zimske opreme,odnosno bez zimski guma,cak da ni su ni zakonom propisane,one se moraju zimi stavljati,i koristiti,vozac koji to nema,a zimski su uvjeti,drasticno kaznjavati,i oduzimati vozacke dozvole,s maksimalnom kaznom kaznjavati,a zimske sluzbe se moraju maksimalno pripremiti za zimu,jer ne bih smjelo biti iznenadjenja,zima je tu,znaci zimske sluzbe stupaju na posao,ugodna voznja i ugodan dan.

VL
KI
kinez14
08:56 22.11.2015.

Kupnju zimskih guma potenciraju trgovci i često se i u medijima navode pogrešna tumačenja zakona koji kaže" Pod zimskom opremom motornih vozila čija najveća dopuštena masa nije veća od 3,50 tona, sukladno posebnom propisu, podrazumijevaju se zimske gume (M+S) na svim kotačima ili ljetne gume s najmanjom dubinom profila od 4 mm i s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.