Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA BUNE

Bundžija i danas ima u Donjoj Stubici, to su valjda geni, ali Gupca – nijednoga...

09.02.2023.
u 18:25

U povodu 450. obljetnice Seljačke bune, najpoznatije hrvatske povijesne bitke za pravicu koja je bila osuđena na propast, posjetili smo mjesto iz kojeg je krenula

Komentara 6

ER
erosaonogasvijeta
20:46 09.02.2023.

Matia Gubec dao je svoj zivot, htio je osloboditi svoj narod od zla. Nesto slicno kako je Franz Tudman napravio. Sto se tice Stubice i Hrvatskog Zagorja kako ja vidim da je to Raj na zemlji. Tu je Stubica, Medvednica,, Stubicke, Tuheljske, Krapinske toplice, Trakoscan, Klanjec, ... Gurmanska hrana i dobro vino. Matia i Franz RIP.

Avatar Tombstone
Tombstone
20:30 09.02.2023.

Kakvu pravicu???? Ono sto so Gubec I ostali trazili bio bi pandan danasnjeg podstanara koji se buni na cijenu unajmljenog stana, I uz argument da placa struju, vodu, tv, internet itd zahtijevati da postane vlasnik stana.

DU
Deleted user
18:36 09.02.2023.

Eh, da je nama jedan Matija Gubec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?