Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puštao glazbu na sinjskoj alci
Povratak na članak

Bulju stigla presuda: 'Sud me oslobodio. Progonili su me jer nisam pristajao na sulude mjere Stožera'

Očito je činjenica da sam kao gradonačelnik bio DJ i dobar domaćin svim našim gostima koje je policija željela rastjerati, značajno bilo samo onima koji su me u više navrata prekršajno prijavljivali, zbog smiješnih razloga, a sve zato što je Sinj jedini grad koji nikad nije uveo covid potvrde, napisao je Bulj na Faceooku

Komentari 8

DU
Deleted user
21:52 13.09.2022.

Ovo je ogledni primjerak Dinaroida. Nepismen, glasan, prost...jednom rijecju politicar u HR.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
18:22 13.09.2022.

I ovaj čuprijaš je dokaz da ima puno težih bolesti od Corone.

VL
Avatar morski
morski
19:08 13.09.2022.

Čisti primjer populizma. Jako veliki uspjeh za zajednicu, što je puštao muziku i ostale bedastoće.

VL
MK
MKinkognito60
20:27 13.09.2022.

Kad pogledamo presude za slične optužbe pva presuda je anomalija, sve mi se čini kako je netko časnom Bulju našao neku novi Šupe.

VL
Avatar urokljivooko
urokljivooko
19:03 13.09.2022.

Još je luđe da su im te "zdravstvene mjere"?! prolazile kod naroda bez pobune! Glasna muzika širi covid! 🙄 To je kao da netko stvarno vjeruje da je vuk pojeo baku, a Markotićka i Beroš je izvadili iz njegovog trbuha živu i zdravu 😏 I na to su se trošilu novci u pravosuđu!!!!???? To suđenje smo mi platili?!

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:59 13.09.2022.

Svaka čast g. Bulj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.