Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužba za klevetu

Bulj traži da se što prije zakaže ročište za slučaj u kojem ga je Stjepan Mesić tužio

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.06.2020.
u 16:19

Mesić je tužio Bulja zbog Facebook statusa u kojemu je ovaj bivšeg predsjednika nazvao 'elementarnom nepogodom za Hrvatsku' i 'klevetnikom naše države'.

Miro Bulj iz Mosta podnio je podnesak Općinskog građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe za klevetu Stjepana Mesića.

Bulj je ostao u cijelosti kod odgovora na optužbu kao i kod svih svoj dosadašnjih navoda te je tražio da se što prije zakaže ročište i da se ubrza postupak jer želi 'sudu i hrvatskom narodu dokazati istinitost navoda, odnosno što je sve Stjepan Mesić govorio i radio'.

Mesić je, naime, tužio Bulja zbog Facebook statusa u kojemu je ovaj bivšeg predsjednika nazvao 'elementarnom nepogodom za Hrvatsku' i 'klevetnikom naše države'.

Zbog toga je Mesić tražio novčanu naknadu od 30.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

NO
NormalanHrvat
22:05 18.06.2020.

Naravno i da oni koji imaju vise novaca plate skupe i dobre odvjetnike, te im nadju rupu u zakonu. Zato ponekad kazemo da je pravda slijepa. Ali kad se neko strastveno i istrajno bori za pravdu i Bog mu pomogne da pobijedi na kraju.

Avatar Ada
Ada
19:29 18.06.2020.

Vrijeme je da netko stane na kraj Mesiću i njegovoj protuhrvatskoj djelatnosti. Mislim da će se batina okrenuti protiv njega. Naprijed, Bulj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije