Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SNAŽNOG POTRESA

Bulj poslao poruku građanima: 'Ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć slobodno se javite'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/EMSC
1/3
06.10.2021.
u 23:06

Nadam se da ste svi dobro nakon potresa, kazao je sinjski gradonačelnik

Potres magnitude 4.6 po Richteru zabilježen je u srijedu u 21.57 sati na granici s BiH kod Buškog jezera, objavila je Seizmološka služba Republike Hrvatske. 

Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jak potres s epicentrom na granici s Republikom BiH, kod Buškog jezera. Magnituda potresa bila je 4.6 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na VI stupnjeva EMS ljestvice.

Potres se snažno osjetio u Sinju, Splitu, Makarskoj i okolnim gradovima. Nakon potresa, sinjski gradonačelnik Miro Bulj poslao je sugrađanima poruku putem svog Facebook profila. 

- Nadam se da ste svi dobro nakon potresa na području Cetinske krajine. Ukoliko vam je potrebna bilo kakva pomoć slobodno se javite meni ili službama Stožera civilne zaštite grada Sinja - poručio je Bulj. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:01 07.10.2021.

Javite se u pravilu njemu(on ko pokajni Bandić), a onda ce on traziti pomoc od Vlade, tako on brine za "svoj" narod!!!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:46 07.10.2021.

Prvo se njemu vec duze vrijeme treba pomoci.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
04:25 08.10.2021.

A zasto samo nas hrvate drma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije