Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bulj: A da umjesto Burićke predlože Ivicu Dačića zvanog Mali Slobo?

Grmoja je prigovorio da ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić pozivajući se na GDPR zapravo krši pravo na slobodu izražavanja državnih službenika
27. veljače 2019. u 17:51 14 komentara 1513 prikaza
Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Mostov Miro Bulj uzvratio je danas na komentar predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a Branka Bačića kojim je ironično uzvratio na kritike Nikole Grmoje.

Sjednica Sabora Burno u Saboru Grmoja napao ministricu Pejčinović Burić, Jandroković dijelio opomene

Grmoja je naime prigovorio da ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić pozivajući se na GDPR zapravo krši pravo na slobodu izražavanja državnih službenika jer je donijela pravilnik kojima se od njih traži da prije svakog istupa dobiju dozvolu ministarstva. I ministrica i Bačić su te tvrdnje odbacili. 

-  Nakon ovog dramatičnog apela kolege Grmoje jutros prilikom izjašnjavanja u ime Kluba Mosta, doista razmišljamo o tome kako bismo povukli kandidaturu Marije Pejčinović Burić i na mjesto glavnog tajnika Vijeća Europe predložili kolegu Grmoju i kolegu Bulja - rekao je ranije Bačić.

Bulj mu je brzo i kratko odgovorio putem društvenih mreža. 

- A da umjesto Burićke predlože Ivicu Dačića zvanog Mali Slobo kojem je Burić bila savjetnica⁉️ Dođe nam na isto - ocijenio je Bulj.

VIDEO Miro Bulj u Saboru pustio i pjevao 'Ustani, bane':

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • Aedes2017:

    B R A V O gosp.Bulj !!!

  • U sridu:

    Bulj je potpuno u pravu,nema tu razlike.

  • Samoborka:

    Dosta nas brukate sa stalno praznom sabornicom a sad su pocele i cirkuske tocke, zar nije dosta da smo na dnu , dna.