Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio Bačiću

Bulj: A da umjesto Burićke predlože Ivicu Dačića zvanog Mali Slobo?

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.02.2019.
u 17:51

Grmoja je prigovorio da ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić pozivajući se na GDPR zapravo krši pravo na slobodu izražavanja državnih službenika

Mostov Miro Bulj uzvratio je danas na komentar predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a Branka Bačića kojim je ironično uzvratio na kritike Nikole Grmoje.

Grmoja je naime prigovorio da ministrica vanjskih poslova Marija Pejčinović Burić pozivajući se na GDPR zapravo krši pravo na slobodu izražavanja državnih službenika jer je donijela pravilnik kojima se od njih traži da prije svakog istupa dobiju dozvolu ministarstva. I ministrica i Bačić su te tvrdnje odbacili. 

-  Nakon ovog dramatičnog apela kolege Grmoje jutros prilikom izjašnjavanja u ime Kluba Mosta, doista razmišljamo o tome kako bismo povukli kandidaturu Marije Pejčinović Burić i na mjesto glavnog tajnika Vijeća Europe predložili kolegu Grmoju i kolegu Bulja - rekao je ranije Bačić.

Bulj mu je brzo i kratko odgovorio putem društvenih mreža. 

- A da umjesto Burićke predlože Ivicu Dačića zvanog Mali Slobo kojem je Burić bila savjetnica⁉️ Dođe nam na isto - ocijenio je Bulj.

VIDEO Miro Bulj u Saboru pustio i pjevao 'Ustani, bane':

Komentara 14

AE
Aedes2017
21:25 27.02.2019.

B R A V O gosp.Bulj !!!

DU
Deleted user
19:48 27.02.2019.

Istinu je rekao. Svaka čast.

SA
Samoborka
20:01 27.02.2019.

Dosta nas brukate sa stalno praznom sabornicom a sad su pocele i cirkuske tocke, zar nije dosta da smo na dnu , dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije