Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podivljali muškarac

Buldožerom krenuo na kuću u kojoj su bili majka i djeca

buldožer,srušio kuću
Foto: Newcastle Herald screenshot
1/2
08.06.2015.
u 18:27

Žena i kćeri stare 15 i 20 godina pobjegle su zahvaljujući susjedu koji je ugledao buldožer i otrčao u kuću da ih upozori što se događa

Muškarac (48) iz australskog Newcastlea bit će optužen za pokušaj ubojstva nakon što je buldožerom srušio kuću iz koje je u zadnji tren uspjela pobjeći majka s dvije kćeri. Kako piše The Newcastle Herald, muškarac je stroj ukrao iz obližnjeg rudnika te potom zdrobio četiri automobila i obiteljsku kuću 56-godišnjakinje.

Žena i kćeri stare 15 i 20 godina pobjegle su zahvaljujući susjedu koji je ugledao buldožer i otrčao u kuću da ih upozori što se događa. Nakon mahnitog pohoda, na mjesto događaja stigla je i policija koja je uhvatila muškarca i to tek nakon što ga je pošpricala suzavcem. Objavljeno je da je on bio prijatelj obitelji kojoj je razorio dom te da je neko vrijeme čak i stanovao kod njih. Međutim, njihovi odnosi narušeni su već dulje vrijeme, a on je zbog ranijih agresivnih ispada dobio sudsku zabranu da se približava ženi i njezinim kćerima.

>>Pismo dječaka Unicefu: Napravili su i od mene nasilnika

>>Ima li kraja krvavom nizu u Srbiji? U samo 48 sati obiteljsko nasilje u smrt odvelo četiri bračna para...
 

Komentara 2

Avatar Zločinac agresor i genocidaš
Zločinac agresor i genocidaš
18:50 08.06.2015.

Već pomislio riječ o Srbiji

SM
SmellsLikeŠit
00:04 09.06.2015.

Di je sad živi zid?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije