Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Buktinja progutala Cocktail bar Vertigo

Noćni požar u baru Vertigo
Foto: Duško Jaramaz/ PIXSELL
11.06.2014.
u 18:53

Uzrok požara Vertigo bara još se utvrđuje, a iako nije sve izgorjela, šteta je velika pa će biti potrebna temeljita rekonstrukcija

        Nakon što su lokalizirali požar šume i niskog raslinja u Jadrtovcu kraj Šibenika, šibenski vatrogasci nisu imali vremena za predah. Deset vatrogasaca s tri vozila u 3.20 žurno je krenulo u gašenje buktinje koja je progutala Cocktail bar “Vertigo” u Grebaštici u uvali Dumić kod Šibenika. Uzrok požara još nije poznat.

– Gorjeli su stolovi, stolci, drveni štekat – opisuje vatrogasni zapovjednik Volimir Milošević. Montažni objekt na 60 kvadrata s pogledom na more u vlasništvu je mještanina Marka P. (33). Požar je lokaliziran u 4.30.

– Nije sve izgorjelo, ali šteta je velika. Bit će potrebna temeljita rekonstrukcija – iskren je Milošević.

>> Veliki požar pokraj Šibenika: Vatra se približila kućama, vatrogasci brane naselje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije