Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALIZIRAN JE

Buknuo požar u trgovini u Svetom Ivanu Zelini: Jednom vatrogascu pružena liječnička pomoć

Zagreb: U požaru obiteljske kuće u Dubravi jedna je osoba poginula
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
08.04.2024.
u 22:30

Jednom vatrogascu pružena je liječnička pomoć, najvjerojatnije zbog udisanja dima, kažu u policiji

Požar skladišta trgovine u trgovačkom centru u Svetom Ivanu Zelini izbio je u ponedjeljak oko 19 sati te ga gase vatrogasci od kojih je jednom pružena liječnika pomoć, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Policija je oko 19,10 sati zaprimila dojavu o požaru u skladištu trgovine u trgovačkom centru na Trgu Ante Starevića nakon čega su vatrogasci izašli na mjesto događaja te su još na lokaciji.

Jednom vatrogascu pružena je liječnička pomoć, najvjerojatnije zbog udisanja dima, kažu u policiji. Po pisanju Jutarnjeg lista zapalila se trgovina kineskom robom u kojoj je najviše predmeti od plastike i kartona.

Očekuje se da će zelinski vatrogasci, nakon što požar stave pod kontrolu ostati na terenu cijelu noć. Policija će, kada budu osigurani uvjeti provesti očevid kako bi utvrdila sve okolnosti požara.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije