Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVKA
Povratak na članak

Bugarska ministrica odstupila zbog sumnjive kupnje stana

Afera je izbila kada su bugarska redakcija Radija Slobodna Europa i nevladina organizacija za borbu protiv korupcije objavili rezultate svoje istrage o kupnji stanova.

Komentari 5

DH
dalibor.hren
20:59 23.03.2019.

A mogla se rasplakati pred kamerama i pobjeći maminom mečkom!

VL
Avatar Olujni
Olujni
09:21 24.03.2019.

Kad bi kod nas zbog ovakvih sitnica odstupali, HDZ bi bio zakonon zabranjena stranka a moraka bi se i jos i dva Remetinca graditi!

VL
GI
Gips
22:23 23.03.2019.

Da je kod nas tako, Hdz bi ostao bez članova

VL
GV
golub Vaso
13:03 24.03.2019.

u nas bi anemični rekao da je to sve normalno

VL
TO
Toni66
19:30 24.03.2019.

Podmukli sitemi love ljude kad kupe nešto ispod tržišne cijene a kada nama svima prodaju neralno skupo mnogu robu i pre velike poreze odvale onda je to OK. Ili kad ti fina država sklopi super štetne ugovore za svoju stokuoku sitnog zuba sa stranim bankama i podmuklim pljačkaškim kluzalam onda je poje vuk magare .... Nema nitko nikakove oodgovornosti ne nego Hvale mucavca kako je liepo sklopio lihvarske kredite... I njih ozakonio . Porka Mizerija Balkan Rumunija Bugarija u tim zemljama-bogaljima nastradaju i vrhunski političari ako si par kvadrata stana kupe nešto povoljnije . U Njemačkoj takvi ljudi stanuju u super otmjenim vilama 300 do 500 m2 zatvore vrta automatski iza sebe i drveća zelenila koje skrivaju cijelo imanje luksuz sa bazenima a skupocjene automobile parkiraju u super velike garaže sve pod nadzornim kamerama po 15 i više . A ne u dvorišta da ti susjedi plaćeni špijuni kontroliraju dali se voziš sa starim mercedesom kada kuda zašto i zbog čega i odmah cijela hajka i svi saznajemo Hrvat ili Hrvatica eto opet odkrivena je nova lopina .... Jer kod nas ako imaš za jesti dobro to još ide ali voziti bolji automobil od malog jeftinog korejanca ili japanca zna se taj si teška i preteška lopina jer Hrvatska nije država gdje je to normalno nego zna se čisto lopovskim putem stečeno . Ako od radnika djeca nisu gladna ili polugladna zna se radi na crno ili krade jer ako plača još i sve režije i vozi osobno motorno vozilo treba pre ispitati i njih...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.