Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE OSTAVKU VLADAJUĆIH
Povratak na članak

Bugari na ulicama protiv ‘mafije na vlasti’

Oporba i predsjednik pozvali su vladu da odstupi zbog veza s oligarsima, a demonstracije traju već peti dan. Premijer Borisov proziva oporbu da želi razbiti državu

Komentari 2

SI
sisavac
09:13 15.07.2020.

ajd da se i oni napokon dignu protiv elite koja je radosno klicala i pljeskala, sva vesela, kad su odbili ruske projekte za nuklearku, a posebno plinovod, ameri koji su im došli u posjetu su se samo pogledavali i smijali. umjesto da godišnje prihoduju blizu milijarde eura naknade za plinovod, oni to odbili, na nagovor amera, a da zauzvrat nisu ništa dobili! rusi iz zaobišli, plin će u eu doći ovak ili onak, al će oni jako malo na njemu zarađivati. pametan narod i razumna vlada zna odlučiti u dugoročnu korist zemlje, zna braniti interese. ove istočnoeuropske ne znaju, one slušaju diktat zapada, koji gleda samo svoj interes. jel se bugar zapitao gdje je njegov interes? pa rus ga je oslobodio od turskog jarma, bugarska je postala država na račun krvi koje su rusi prolili. i ne, nisu ih kolonizirali, ostavili su ih kao braću slobodne. sad se bugari polako iz sna bude i gledaju oko sebe. samo je već kasno.

VL
NE
neboiznadzagreba2
02:17 15.07.2020.

Pa za ovakve se stvari u europskom Kosovu, tj. kod nas, ne traže ostavke, već se dobivaju glasovi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.