Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska kakvu trebamo
Povratak na članak

Budućnost EU uskoro će biti u hrvatskim rukama

Kako teku pripreme, što će biti ključni naglasci hrvatskog predsjedanja EU, kakva su očekivanja...? Neka su od pitanja na koja ćemo odgovoriti na velikoj konferenciji Večernjeg lista

Komentari 5

KO
Kokoiduhovi
10:38 26.12.2019.

Jupi! Ode EU u stečaj, likvidaciju, prošlost - ma kako god, ali kada se 'rvacki meštri dokopaju alata, ode sve u vjetar

VL
AN
antonelić
10:50 28.11.2019.

ovo je prilika da učinimo europu još boljom i još bogatijom ... upravo onako kako smo učinili hrvatsku sve ove godine : spriječili smo korupciju (?) , podigli standard građana (?) , spasili industriju i gospodarstvo ( raf. sisak , uljanik , agrokor , imunološki ... ) , uveli smo novi kurikulum kao što smo obećali (?) , smanjili smo poreznu presiju (?) , privukli smo svjetske investitore najvišeg nivoa (?) , smanjili smo državni i javni sektor zahvaljujući digitalizaciji (?) , povećali smo javni dug na rekordne visine ... zahvaljujući svim tim zaslugama naše najbolje vlade , hrvatska mladež se masovno vraća u hrvatsku te uživa u blagostanju koje nam je obećala dr.kolinda ... samo je bitno da sada dr.kolinda obeća blagostanje čitavoj eu i da na kraju zapjeva u bruxellesu " hdz knows , hdz knows " kao onomad u kninu ...

VL
DU
Deleted user
09:11 10.12.2019.

Oglodali su RH,a sada se nudi i veća kost. Sreća da u EU ima većih mahera od,zna se.

VL
FA
fajlpz
15:10 28.11.2019.

Jadna ti je Europa ako mi odlučujemo o njoj.

VL
MA
malibero
14:05 28.11.2019.

"Budućnost EU uskoro će biti u hrvatskim rukama" Ovo jednostavno nije istina. Čemu te bajke??? Hrvatska će u 6 mjeseci dati logističku potporu sastancima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.