Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član Udruge sudaca

Budući ministar pravosuđa Neretvanin Ante Šprlje

Ante Šprlje
Foto: Facebook
21.01.2016.
u 13:51

Član je Udruge sudaca, godinama sjedi u Izbornim povjerenstvima Metkovića ili Općine Kula Norinska u kojoj živi...

Budući ministar pravosuđa je Neretvanin, sudac Općinskog suda u Metkoviću, 36-godišnji Ante Šprlje.

Prošle je godine nekoliko mjeseci bio i zamjenik predsjednice tog suda, a bavi se sudskim postupcima u kaznenim, parničnim, ovršnim i zemljišno-knjižnim predmetima.

Član je Udruge sudaca, godinama sjedi u Izbornim povjerenstvima Metkovića ili Općine Kula Norinska u kojoj živi, a u slobodno vrijeme je aktivan u Udruzi Norin za koju vesla na tradicionalnom Maratonu lađa.

>> Mandatar Tihomir Orešković objavio listu ministara: 'Ovo je Tim's team'

>> Supruga i ja ponosimo se sa sedmero djece, u kući je uvijek smijeh

>> Ovo su novi ministri u Vladi Tihomira Oreškovića!

Komentara 19

A1
Ante_1964
14:20 21.01.2016.

Nadam se da će mu prvi zadatak biti očistiti ministarstvo pravosuđa od uhljeba i mrzitelja svega Hrvatskog koje je postavio Miljenić i koji javno na društvenim mrežama pljuju sve Hrvatsko i to bez straha od sankcioniranja,nije bilo sankcija za mrzitelje Hrvatske,da pače bilo je poželjno omalovažavati Hrvatske svetinje i institucije a istovremeno biti zaposlenik,dužnosnik ministarstva , ako bude trebalo rečem o kome se radi

DU
Deleted user
14:54 21.01.2016.

Vidi netko tko nije korupiran,nešto čudno?

OB
Objektivno...
17:09 21.01.2016.

Good, good, gud...All round sudac. Taj sve sudi. Stručnjak za sve. Very nice kragna.Ne voli STIROPOR ko neki drugi ministri... to je very good... Čekajte, pa ko tu koga u zdrav mozak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije