Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marš za životinje
Povratak na članak

Budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost

U Tjednu prava životinja možete poslušati predavanje Vedrana Romca, pogledati Kocku istine, sudjelovati u interaktivnim radionicama o empatiji, slobodi volje i rješavanju izazovnih situacija

Komentari 2

AL
alphazulu99
09:24 09.12.2018.

Gledam lika koji vodi svezanog psa i marsira za prava zivotinja. Kako bi izgledalo da tog lika netko sveze i vodi ulicom? Osim toga, vidim da neki na sebi imaju odjevne predmete zivotinjskog porijekla. Na primjer odjecu od vune, cipele izradjene od koze. Je li neka svinja patila dok su joj uzimali kozu da bi nekom liku napravili cipele? Sto kazu ovi za prava biljaka? Poznato je da su biljke ziva bica koja pate kada ih se sijece, melje ili usitnjava.

VL
OL
Oldmarinero
14:56 04.12.2018.

Ovi ne jedu janjetinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.