Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Budišin HSLS gotovo je nestao, ali je ostao njegov kaos

Poslije rata Gotovina nije postao grlati Hrvat ratnik, osloboditeljske ideale zamijenio je mirnodopskim

Komentari 3

DU
Deleted user
18:22 12.10.2019.

Nekima je gotovo sve socijalno i liberalno - kaotično. Valjda bi više voljeli nekog autoritativnog vođu, diktatora, da ih organizira tako da mogu bolje krasti i mučiti obične građane?

VL
DU
Deleted user
18:55 12.10.2019.

HSLS je bio u startu kombinacija "vatre i vode" odnosno liberalna stranka jest stranka kojoj su glavni financijeri veliki kapitalisti i brine se na pol. pozornici za interese krupnog kapitala, uvijek dragocjenih nekoliko postotaka i prišpendla se u garnituru na vlasti - čim krenu slutnje promjene, krupni kapital intervenira na pol. sceni via liberali. Znači, nitko nikad nije čuo za nacionalnu osviještenu (Hrvatska) i socijalno osjetljivu (Socijalna) pa još Liberalnu stranku. Niti su oni imali krupan kapital da im napinje jedra u pol. areni. Tako da ne bih trošio riječi o Budiši, ali tako neke kombinacije nema nigdje na svijetu, jest zvuči all inclusive - ali se ta raketa obrušila u ocean...

VL
JW
Jim West
20:37 12.10.2019.

Da, da, ali tko je kriv šta je Gotovina završio u Haagu? Ljevičari koji su potpisali suradnju sa sudom? Račanova je vlada progonila i osuđivala na teške godine zatvora? Nije ni Bobetka izručila! A šta se tiče Protagore, živimo u demokratskom društvu i svi imaju pravo zagovarati svoje stavove, a pozivanje svećenika slično je komunističkoj indoktrinaciji. Kao i Miletovi protuhrvatski pamfleti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.