Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSLS u Šibeniku

Budiša: Hrvatska je drukčija nego su je branitelji zamišljali

budisa
Duško Jaramaz/Pixsell
18.06.2011.
u 15:01

Čelnik HSLS-a Darinko Kosor nije novinarima htio "kvariti ručak" komentarom o teškom stanju u zemlji, a onda je predskazao produbljenje krize i veliki val nezaposlenopsti najesen, nakon turističke sezone.

Imamo ozbiljne ambicije: u 9. izbornoj jedinici ćemo osvojiti najmanje jedan mandat, a boriti ćemo se i za drugi - kazao je danas poslijepodne u Šibeniku Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a,  nakon izborne skupštine stranke u Šibensko-kninskoj županiji. U osvajanju spomenutog mandata u izbornoj jedinici koja se proteže kroz četiri županije 'od Brinja do Trilja' zasigurno će pomoći ime Dražena Budiše, političara koji je 40 godina u politici primjer poštenog
političlara, smatra D. Kosor.

- Očekujem da će hrvatski građani konačno izabrati poštene ljude. Važno je da se zapitaju: da li stvarno žele promjene? Stoga će predstojeći izbori biti test o kojemu ovisi budućnost Hrvatske - uz ostalo je kazao čelnik HSLS-a.

Dražen Budiša se pak prisjetio ratnih dana u kojima je u Šibeniku boravio kao povjerenik Vlade RH za zadarsko i šibensko područje, te 113. 'šibenske' brigade HV-a u kojoj je u obrani zemlje život dalo 70 njezinih pripadnika.

- Današnja Hrvatska je daleko od one kakvu su je branitelji zamišljali u tim vremenima  - primjetio je Dražen Budiša.
Inače, predstavljeno je čelništvo šibensko-kniniskog HSLS-a kojemu je predsjednik Miroslav Škugor, šibenski čelnik Zoran Poopović i drugi.

Darinko Kosor je upitan i za komentar aktualnog stanja u Hrvatskoj. Na novinarski upit je kazao kako predstavnicima mediuja ne bi htio kvariti ručak' s komentarima o teškom stanju u zemlji. Ipak, dodao je kako 2011. godina nije bila godina Hrvatskog izlasaka iz krize, već naprotiv godina u kojoj je ta kriza produbljena. O tome će, smatra, sve biti jasnije najesen nakon turističke sezone kada zemlju očekuje novi val velike nezaposlenosti.

Komentara 112

Avatar GERO2
GERO2
15:46 18.06.2011.

Zbog takva Hrvatske kakva je sad,Ja sam se ispisao iz drzavljanstva HR i necu zazaliti jer nece nikad biti ono sto su Branitelji i vecina Hrvatskog Puka ocekivali da ce postati.Nista od toga,Zbogom.

CH
chemica
16:13 18.06.2011.

Bolje je biti peder nego budala.

PB
predrag borna
06:10 21.06.2011.

Budiša je politički pljuger.Njegove riječi nemaju nikakvu težinu.Gomila fraza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije