Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČKI KONKURENTI

Bubalo ujutro išao u vrtić, Đapić gledao sapunice

18.05.2009.
u 19:38

Fešta do zore zbog ulaska u drugi krug izbora za osječkoga gradonačelnika, Krešimira Bubala nije omela od redovitih svakodnevnih obveza. Već u 7 sati sina je odveo u vrtić, a pola sata kasnije zasjeo je na radno mjesto, u fotelju župana.

Bez euforije
Tako je brižnom ocu triju sinova započeo dan nakon izbora. – Odmah sam počeo pripreme za idući tjedan, kao i za proslavu Dana županije. Obveze ne smiju trpjeti – priča Bubalo. Čovjek koji se od 1997. bavio bankarstvom, bio i sudionik Domovinskog rata, a od 2004. obnaša funkciju župana, izuzetno je organiziran. I danas je imao nekoliko sastanaka i čak dvije presice.

– Nema prostora za euforiju. Roditelji su me naučili “u dobru se ne uzvisi, a u zlu se ne ponizi”. To je moja životna filozofija – kaže Bubalo.

Bubalov sparing-partner za drugi krug Anto Đapić prvi je dan nakon izbora počeo uz sapunicu. Dok mu je supruga Anđelina oko 6.30 glačala košulje, gledao je omiljenu seriju “Otvori svoje srce”. – Volim pogledati tu seriju i piti kavu te potom ići raditi. Dok traju reklame, brijem se i tuširam – otkriva Đapić.

Analize u kafićima
Legao je pola sata poslije ponoći, osjećajući se “ne oduševljeno, ali smireno”. Izborna je noć bila burna, kao šef stranke morao je budno pratiti i rezultate u drugim gradovima i županijama. No, dok je u jednom osječkom hotelu pratio rezultate kolega pravaša, za njim je u Osijeku trajala prava potraga. Đapić je današnji dan proveo na kavama sa stranačkim kolegama, a ručao je sa kćerkom Marijom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije