Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozivka iz osijeka

Bubalo: Borzanica je poznata po političkoj prostituciji

bubalo
PIXSELL
18.12.2010.
u 14:05

- Dok su SDP-ovi crveni i nose naziv Daimler Chrysler, oni HDZ-ovi su zelenkasti - zaključio je Bubalo.

Politika HDZ i SDP-a za Slavoniju je "što gore, to bolje" - rekao je osječki gradonačelnik i član Predsjedništva HDSSB-a Krešimir Bubalo pred novinarima osvrćući se na posljednje izjave prve SDP-ovke grada dr. Biljane Borzan o prošlotjednim izborima za mjesne odbore. Dodao je, također, kako se kod nje već "po stoti puta osjeća destruktivizam" dok građani žele rješavanje komunalnih problema.

- Borzanica je poznata po političkoj prostituciji i neprirodnim koalicijama, a posebice kada je u pitanju HSP gdje je iskompromitirala sebe, ali i svoju stranku jer je bila željna vlasti - poručio je Bubalo napominjući kako se već "duže vrijeme Biljana sastaje s Draganom (op.a. Kovačevićem - HDZ)". Stoga im je prvi HDSSB-ovac Osijeka K. Bubalo poručio "da lijepo javno slože koaliciju jer među njima nema razlike, osim u boji kamiona".

- Dok su SDP-ovi crveni i nose naziv Daimler Chrysler, oni HDZ-ovi su zelenkasti - zaključio je Bubalo.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
23:55 18.12.2010.

atrpimir - to nije legitimno, jer te male stranke su obično DESNE, dok su ljeve malobrojnije i sa većom šansom - zato bi trebale biti samo dvije velike stranke, kao u Americi, pa ti onda biraj i na isto dođi...

OB
-obrisani-
14:19 18.12.2010.

Za Bubala, Glavaševog \"puzavca\"; Slinavče, dobro znamo da je , Slavoniju i Baranju, opljačkala i rasprodala, KRIMINALNA ORGANIZACIJA, ratnog profitera(!!), ubojicu i lopova......BRANIMIRA GLAVAŠA!!! Kao takvoga, prokazao sam ga još 1991.!! Nadam se da će i njegovi \"puzavci\", dobiti zalsužene robije!!

OB
-obrisani-
16:27 18.12.2010.

Hahahaha! Tko priča opolitičkoj prostituciji? Prava muška politička prostitutka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije