Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Škoro:

'Brzo će doći trenutak kad će širitelji mržnje i lažnih vijesti biti skinuti s državnog proračuna'

Miroslav Škoro
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
12.07.2019.
u 14:04

Škoro kaže kako će tužiti tjednik Novosti, a novac koji dobije, dodaje, uplatit će djeci poginulih hrvatskih branitelja

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro reagirao je na naslovnicu tjednika Novosti i tekst koji se u njemu nalazi.

Uz Škorinu fotografiju i naslov ''Ne dirajte mi glavnicu'' pišu kako su istražili poduzetničke početke Miroslava Škore.

– Dvije godine bio je direktor HRT-ove tvrtke Orfej pa 1999. otišao s povlaštenim kreditom od 120 tisuća maraka i otpremninom od 350 tisuća kuna, za koje je Državna revizija utvrdila da su mu neosnovano isplaćeni pišu Novosti.

Miroslav Škoro zbog toga je najavio tužbu.

– Kad ti Pupovčeve Novosti daju ovakvu naslovnicu, to je najbolja referencija da si na pravom putu. A kad tu naslovnicu temelje na lažima i konstrukcijama, onda je to već posao za moje odvjetnike. Jasno mi je da se financiraju iz državnog proračuna i da moraju odrađivati prljavi posao za svoje koalicijske partnere, ali raskrinkat ćemo ih na sudu i sav novac od tužbe uplatiti djeci poginulih hrvatskih branitelja. A brzo će doći trenutak kad će širitelji mržnje i lažnih vijesti biti skinuti s državnog proračuna i prepušteni izazovima tržišta – objavio je on na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 232

DU
Deleted user
14:19 12.07.2019.

Neznam zasto se bunimo? Novosti su srpski tjednik, a srpskoj politici i eliti je uvjek bio cilj skoditi Hrvatskoj u bilo kakvom pogledu. A to sto mi to sponzoriramo s državnog proračuna, to je opet je druga prica. Škoro, samo naprijed!

BO
borissima
15:55 12.07.2019.

Postoji li u rječniku hrvatskog jezika pojam 'neovlašteni sisatelj hrvatskog proračuna? Ako ne, isti potrebito žurno uvrstiti.

Avatar miyamoto
miyamoto
16:32 12.07.2019.

Hrvatska je napadnuta zemlja. Medijskim, hibridnim oružjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije