Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesigurno na cestama

Brzina krivac za tri prometne nesreće kod Karlovca: Žena preminula, dvoje s teškim ozljedama

nesreća
Davor Puklavec/PIXSELL
20.11.2016.
u 11:15

Gotovo u isto vrijeme u Generalskom stolu je 24-godišnjak također prebrzo izlazio iz zavoja, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio van kolnika, te se nastavio prevrtati

Čak tri prometne nesreće dogodile su se u subotu i u noći na nedjelju na području kojeg kontolira PU karlovačka. Nažalost, u subotu poslijepodne u prometnoj nesreći u Drežnik gradu kod Rakovice smrtno je stradala 51-godišnja suvozačica u automobilu zagrebačkih registarskih oznaka.

Kako je utvrdila policija, 61-godišnji je vozač zbog neprilagođene brzine pri izlasku iz zavoja prešao u suprotni kolnički trak i udario u vozilo iz suprotnog smjera. Vozač, krivac za nesreću i putnica iz drugog vozila lakše su ozlijeđeni.

Svega par sata, na drugom kraju županije, u Draganiću, točnije u naselju Vrh, 48-godišnjak je također prebrzo vozio, ali i nepropisno skretao zbog čega je vozilom sišao van kolnika i udario u betonski mostić. Nakon toga je u zanošenju prešao na suprotnu stranu ceste i udario u vozilo koje je dolazilo austrijskih registracija. I dok u tom vozilo nije bilo ozlijeđenih, u vozilo Karlovčanina dvoje je putnika ozlijeđeno, dok je 48-godišnjak dobio teške tjelesne ozljede. Šteta je oko 20.000 kuna.

Gotovo u isto vrijeme u Generalskom stolu je 24-godišnjak također prebrzo izlazio iz zavoja, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio van kolnika, te se nastavio prevrtati. Osim što je dobio teške tjelesne ozljede, morat će se suočiti i sa štetom većom od četiri tisuće kuna.

>> Uhićen bivši suprug žene koja se sama s propucanim trbuhom dovezla u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:49 20.11.2016.

Iskustvo vozača, prilgodba stanju na cesti, ne jurcati ko muha bez glave, bahatost ostaviti kod kuće, poštivati prometne znakove, znati svoj auto u dušu (šta može šta ne može), kultura vozača, kad sjedaš u auto kao vozač živčeke na klinčeke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije