Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Tko se želi testirati, a nema indikacije, ne može to ni uz plaćanje

Naime, neki proizvođači u svijetu najavili su testove koji u vrlo kratkom roku mogu utvrditi prisutnost koronavirusa u organizmu.

Komentari 4

DU
Deleted user
10:26 28.02.2020.

Evo,vec vidim scenarij.Privatna firma registrira djelatnost za promet med.proizvoda. Drzava joj pogoduje.Drzava organizira obvezno testiranje stanovnistva.Narod placa.Privatnik ubire profit .Dio odvoji zasluznom drzavnom duznisniku.Ispricavam se na slibodi mislnenja.

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
08:05 28.02.2020.

ma nitko pametan ne šljivi ovaj korona virus ni 5%...bezveze se stvara panika, štancaju se članci, pumpa se statistika klikova i impresija, prodaje se oglasni prostor...

VL
5S
505.scrtom
00:51 28.02.2020.

a ovi doktori sa odjelom i gasmaskom koga glume,jel one iz filma kada ispituju neki nepoznati alijen virus sa druge planete

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:09 28.02.2020.

Tacno tako,tesetovi se u pojedinim zracnim lukama obavljau krace od jedne minute,napr.u zracna luka Kloten CH,ili Berlinska zracna luka,i sam sam proso prije tri dan test,nesto oblika mjeraca temperature,ti stavi u ho,i jednim mali apraticem ti svijetli u oci,i svee traje cca.1 minuta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.