Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji porod

"Brzi" se požurio i rodio se u vlaku podzemne željeznice u New Yorku

bebač u podzemnoj  (1)
Screenshot
18.01.2012.
u 10:36

Majka je mislila da ima lažne trudove pa se nije previše zabrinjavala hoće li liječniku stići na vrijeme.

Maleni dječačić rođen u ponedjeljak u New Yorku moći će se, kad malo poraste, pohvaliti svojim nevjerojatnim mjestom rođenja, newyorškom podzemnom željeznicom u koju su njegovi roditelji uskočili na putu prema liječniku. Majka je mislila da ima lažne trudove pa se nije previše zabrinjavala hoće li liječniku stići na vrijeme.

– Rekli su mi da neću moći ni govoriti ni hodati kad me uhvate trudovi, a ja  sam mogla i jedno i drugo pa se nisam nadala da bi mali mogao tako brzo doći na svijet.

Roditelji dječaku još nisu smislili ime, ali dali su mu nadimak "Brzi" koji mu savršeno pristaje jer se požurio na ovaj svijet.

Sam porođaj prošao je brzo, bezbolno i vez komplikacija. Srećom, među putnicima se našao i jedan liječnik koji je asistirao pri porođaju, a ekipa hitne pomoći, koja je mladi par i njihovu bebu dočekala na stanici, utvrdila je da je beba zdrava te su majka i dijete smješteni u bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KoHay
KoHay
13:33 18.01.2012.

ajde barem neka lijepa i zanimljiva priča među svom ovom EU propagandom. Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije