Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjeglička kriza
Povratak na članak

Brži, ali opasniji put: EU se pribojava otvaranje morske rute Albanija-Italija

"Postoji rizik da bi se tijekom zime mogla otvoriti ruta za Albaniju i dalje prema Italiji", izjavio je za Reuters dužnosnik EU-a.

Komentari 7

BA
babyuh
15:44 26.10.2015.

neka vise prestanu dolaziti u Europu, neka idu u Saud. Arabiju i Katar. Tamo ce im biti toplije, ugodnije, Meka im je blizu, nitko ih nece cudno gledati kada ce se 156 puta na dan moliti Alahu. Mogu do milee volje urlati kako je Alah veliki, Sariju mogu na licu mjesta sprovoditi,. Te drzave su bogatije od vecina Europskih drzava i po kulturi , vjeri, razmisljanju i ponasanju trebaju konacno vec jednom svi shvatiti da takvi ljudi koji dolaze sada ce Europu UPROPASTITI kulturoloski, socijalno , politicki i vjerski.

VL
ZG
zgblabla
15:43 26.10.2015.

poznato je da tam ne pušu vjetrovi po zimi i da valovi nisu 4-5 metara ,čista bonaca

VL
ZH
zlatko.harapin53
15:44 26.10.2015.

Ukoliko se EU pribojava, onda će se to sigurno dogoditi.

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
15:33 26.10.2015.

Odlična ruta.

VL
ZG
zgblabla
15:47 26.10.2015.

možda imate pravo ,fučka se njima za valove bitno je da jadnike utrpaju u čamce i uzmu lovu, a kroz balkan nema love

VL
GI
giglibigli
18:18 26.10.2015.

mogla bi hrvatska uskociti i trajektima bespatno prevesti nahraniti i obuci barem 10000 dnevno,sto je to za nas,

VL
Avatar deziderij
deziderij
10:20 27.10.2015.

Sve skupa je postalo tako jadno i prozirno. EU se "pribojava" pa EU ovo pa ono pa toj krizi nikako da stanu u kraj i sve tako u tom blebetanju s kojim ne znam koga misle da mogu još toliko dugo zavaravati. Istina je da se to sve skupa događa pod nečijom dirigentskom palicom i da će trajati sve do momenta kad se ti nečiji ciljevi ostvare. Ameri sa svojim saveznicima to rade profesionalno i njihova perfidna i pokvarena politika svima je već na vrh glave. Ovi iz EU se opet ponašaju kao nevinašca i kao bore se kako izići na kraj s ovim izbjegličkim zlom a meni se čini kako bi ovo trebalo rasturiti trulu EU na njene sastavne dijelove i tom projektu koji je izgleda, po svemu sudeći čisti promašaj, zabiti konačni klin. Za sada Merkelica vodi folirantsku politiku a prateći instrumentarij ostalih iz EU "zajednice" udaraju po zadanom taktu. Sve skupa gadljivo. Da ne mogu spriječiti dolazak ovih izbjeglica je takva bajkovita storija u koju ne mogu povjerovati ni oni najnaivniji. Koga onda farbaju ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.