Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teroristički napadi
Povratak na članak

Bruxelles: Teroristi planirali napad većih razmjera?

Bile su navodno dvije skupine spremne udariti istodobno. To je hipoteza koju razmatraju istražitelji

Komentari 2

SF
Sv Franjo
12:04 25.03.2016.

Hrvatska treba poslati promatrače u Brisel da razdvoje zaračene strane.Stvari se mogu rješiti samo pregovorima.Promatrači trebaju razdvojiti Sao Kalifat Brisel i ostali dio Brisela.Njihov mandat je samo nadgledanje i ne dira ih terorizam.Pat pozicija mora potrajati godinama.Svaki pokret policije može biti osuđen i zapovjednik poslan u Hag zbog prejakog pucanja.Tako je nama EU pomagla pa bi bio red da im lijepo to civilizacijsko dostignuče vratimo i pokažemo da smo razumjeli direktive njihove Demonkracije.Pozdrav Europi.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:12 25.03.2016.

Vecih razmjera ? Aerodrom i metro , te zaustavili kompletnu Belgiju i pola Europe. Sto su htjeli poceti III svjetski rat ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.