Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjerstvo

Brutalno silovao kćer prijatelja iz susjedstva

zlostavljanje, pedofilija, nasilje
Ilustracija
25.01.2013.
u 16:02

15 godina robije
 - Posjeo ju je u auto, a sve je gledao još jedan mladić koji ga nije mogao uvjeriti da prestane

Bilo je rano nedjeljno jutro. Djevojčica od nepunih 13 godina, očiju punih suza, roditeljima je navijestila da nešto nije u redu. Zabrinuta majka sjela je popričati s njom i na kraju saznala šokantnu istinu. Djevojčica je silovana! Roditelji su bili zgranuti, no odmah su sve prijavili policiji. Iako policija zbog dobi djevojčice nije o tom događaju, koji se zbio prošle subote u večernjim satima u predgrađu Koprivnice, informirala javnost, potvrdili su da je “provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je 22-godišnjak u automobilu izvršio nasilni spolni odnošaj s 13-godišnjakinjom”.

Ima više od 100 kilograma

Dražen Laljek, glasnogovornik koprivničko-križevačke policije, kazao je da je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “spolna zloporaba djeteta mlađeg od 15 godina” protiv mladića podnesena kaznena prijava i da se od ponedjeljka nalazi u pritvoru. Ako se dokaže da je napravio taj monstruozni čin, prijeti mu od tri do 15 godina zatvora.

– Neka dobije i 20 godina, za drugo i nije. Možda će se sada naučiti pameti – rekao je ogorčeni otac djevojčice, koja je tek jučer počela iznova ići u školu.

– Još je u strahu, ali sada ipak malo bolje spava jer zna da je monstrum iza rešetaka – dodala je majka i otkrila kako je djevojčica uopće završila sa 22-godišnjakom, inače kućnim prijateljem i mladićem za kojeg svi kažu da nije sklon alkoholu ni sukobima sa zakonom.

– Bila je kod susjede s kojom je, kao i gotovo svake večeri, pisala školsku zadaću. Kada se oko 20 sati vraćala kući, zaustavio ju je i rekao da sjedne u automobil. Nije to željela, ali ju je – ima više od sto kilograma – prisilio na to. S njim je bio još jedan mladić, ali on mu je govorio neka je pusti. Nije ga poslušao – kazala je majka te dodala da djevojčica nije znala reći kuda su se sve vozili jer je bio mrak, a ona ne poznaje dobro koprivnički kraj.

Više nisu prijatelji

Istraga je utvrdila da se nasilni spolni odnošaj dogodilo u jednom koprivničkom prigradskom naselju. Majka tvrdi da je sa 22-godišnjakom cijelo vrijeme bio još jedan mladić, ali on ni u čemu nije sudjelovao. Nije mogao pomoći djevojčici, kaže, a kući su je dovezli oko ponoći. Ostavili su je na početku ulice pa je kući došla pješice.

Otac djevojčice tvrdi da se neće osvećivati obitelji 22-godišnjaka, ali da oni za njih više ne postoje. Otac mladića nije im se ispričao, rekao je samo da se to nije smjelo dogoditi.

>> Suradnik Centra za odgoj sumnjiči se za bludničenje nad djecom

Ključne riječi

Komentara 23

UT
utrna
17:17 25.01.2013.

Maloljetnice su jako opasne i same trazu zla i kad se desi onda se pita koje kriv.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
16:25 25.01.2013.

Da si to napravio mojoj kćeri...niti Bog Isus te ne bi spasio....kao niti onoga koji bi tebi stao u obranu.Točka !

SA
sargu123
17:46 25.01.2013.

Dati mu najviše po zakonu - 15 godina bez prava na pomilovanje ! Uništiti mu mladost - jedino to i zaslužuje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije