Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponižavajuće

Brutalno je kaznila: Evo što je majka učinila kćeri jer je maltretirala djevojku oboljelu od raka

rezanje
Foto: Youtube Screenshot
04.10.2016.
u 09:40

Na snimci se vidi kako pramenovi kose padaju na pod dok djevojka vrišti i pokriva lice.

Ovog tjedna na društvenim mrežama pojavio se video snimljen u veljači, a koji prikazuje majku kako reže kosu svojoj kćeri ne bi li je kaznila jer je maltretirala svoju školsku kolegicu.

Ta učenica boluje od raka i nema kose pa je na taj način majka odlučila očitati lekciju nestašnoj kćeri. Na snimci se vidi kako pramenovi kose padaju na pod dok djevojka vrišti i pokriva lice.

No, mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako javno ponižavanje djeteta nije prikladna odgojna mjera.

Također, neki su naveli kako je majka odučila kazniti kćer zbog objavljivanja golišavih fotografija, a ne zbog maltretiranja učenice.

>>Anonimne prijetnje, zlostavljanje, maltretiranje. Prosvjed protiv nasilja na internetu

Komentara 21

LA
larala
09:51 04.10.2016.

nažalost, za neke klince je ovo jedina moguca i jedina djelotvorna odgojna mjera... i kad bi svi roditelji na slicne nacine kažnjavali svoje klince koji svojim ponašanjem i postupcima pokušavaju poniziti druge, ovaj svijet bi se mogao nadati boljem sutra... a, svi oni koji se zgražaju nad ovakvim postupkom ove majke, sigurno se ne bi zgražali da je njihovo dijete bilo ponižavano od jedne takve djevojcice

UP
uprolazu123456
10:19 04.10.2016.

svaka cast mama

FR
franjom18
10:34 04.10.2016.

Tako i treba, kosa ce narasti, ovoj nikada nece pasti na pamet da se izruguje ili reklamira gola, a sta da je i drugo mogla, povrijedila joj blesavu sujeticu, nece biti buduce g....o! nego primjerena djevojka, a ne ne smijes nista, dodju kuci pijane spavaju po cjele dane a roditelj, mora sutjeti ili reci lijepo kceri ili sine, do gola sisaju i u ppravnim domovima, ali to je javna tajna, drugacije se ne moze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije