Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže nasilnika

Brutalni silovatelj žrtvi: Ha-ha, upravo sam te zarazio HIV-om!

Posljednja proba Michaela Jacksona
Foto: video
1/2
13.09.2012.
u 17:24

Muškarac u svojim dvadesetima prvo je pretukao, a potom brutalno silovao 24-godišnju djevojku i nakon toga rekao joj je da ju je zarazio HIV-om

– Ha-ha, upravo sam te zarazio HIV-om – kazao je brutalni silovatelj svojoj žrtvi nakon što ju je pretukao i silovao u blizini njezina doma u Philadelphiji. Muškarac za kojim policija još uvijek traga 24-godišnju djevojku silovao je 29. kolovoza, a što se dogodilo medijima je ispričala žrtvina obitelj, piše Daily Mail.

– Žrtva je pretrpjela nekoliko ozljeda glave i lica tako da izgleda gotovo neprepoznatljivo – rekao je policijski službenik. Djevojka je bila pretučena i jedva pri svijesti tijekom silovanja koje je trajalo vjerojatno nekoliko sati.

Dok je teturala po ulici sva krvava, djevojku je uočila susjeda. Odmah je pozvala policiju i hitnu pomoć te je bila hospitalizirana nekoliko dana i testirana na HIV, no rezultati još nisu objavljeni.

Policija je u javnost pustila snimku na kojoj se vide žrtva i njezin napadač. Riječ je o crnoputom muškarcu u dvadesetim godinama, mršavije građe i kratke crne kose. Za njim je raspisana potraga te nagrada od 10.000 dolara osobi koja ga otkrije.

>> Turistkinja prijavila da je silovana u dubrovačkom kafiću

Ključne riječi

Komentara 22

RE
@rea
20:19 13.09.2012.

Vratit' će mu zatvoru milo za drago. Straga. I svakodnevno, nadam se.

HS
hsinisa
20:38 13.09.2012.

ne brinem se da ga ameri neč zaslužemno kazniti..pa nije kod njih prčvarnica pravosuđa kao kod nas..tamo se zna kazna i za ubojice i za političare i utajivače poreza...kamo sreče da naši suci odu u ameriku na obuku...malo angloskasonskog pravosudnog iskustva...

CR
crocro
18:11 13.09.2012.

Nažalost u ovakvim slučajevima se ne može primjeniti izreka: tko tebe kamenom ti njega kruhom. Ovaj bezobzirni mladić zaslužio je najoštriju kaznu. Takva kazna će se i provesti jer njihova država takve postupke adekvatno sankcionira. U našem pravnom sustavu počinitelj ne bi dobio zasluženu kaznu. Smrtna kazna za ovakvo djelo je nagrada. Doživotni zatvor je također nagrada. Zaslužio je dugotrajno mučenje uz prislini rad sve dok može izdržati uz minimalnu količinu hrane i vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije