Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI PRIZNANJE ODGOVORNOSTI
Povratak na članak

Napad studenta na stanodavku otkrio obiteljsku tajnu: Njegov otac je špijunirao Putina za CIA-u

Nekoliko dana nakon što je uhićen, Sales je u njegovim stvarima naišla na USB u kojem su bili dokumenti o investicijama vrijednima 16 milijuna kuna, kao i pismo koje je njegov otac Valeriy Mikhaylov napisao nakon što je izašao iz zatvora.

Komentari 3

CR
crocro
12:04 03.05.2021.

U naslovu piše 16 milijuna kuna a ispod piše 16 milijuna dolara. Koji je pravi iznos?

VL
SI
sisavac
12:27 03.05.2021.

dajte nam vijesti o ukrajini, što se sad tamo događa, ruske vojne vježbe završile, valjda se prestalo cviliti sad. čemu bacate ljagu na američke špijune, oni časno rade svoj posao, primaju novac za odrađeno. amerikanac smije špijunirati koga god poželi, al njega se ne smije ni dirnuti. ti ne smiješ ni vojsku na vježbu poslati u svojoj zemlji, jer bi to moglo ugroziti američke interese, nema veze što su 9.000 km daleko prvi američki teritoriji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.