Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna veza
Povratak na članak

Bruna Sanader i njezin dečko i dalje izbjegavaju paparazze

Ljubav Brune i Vuka traje više od godinu dana, a za nju znaju tek njihovi najbliži prijatelji.

Komentari 11

OB
-obrisani-
20:45 07.12.2011.

bas je fina cura i zelim im puno srece. vidi se da je tuzna sto joj otac trenutacno pati zajedno sa cijelom obitelji. da im je zdravlja i srece i da im se otac sto prije vrati i neka ovaj kosmar prodje. niko nije zasluzio da pati i zato se nadam da ce sto prije sve biti dobro za sve nas.

VL
GA
Gen.an
05:57 08.12.2011.

Izgleda da Bruna mjenja decke cesce nego njezin otac sto je mjenjao talijanska odjela

VL
MA
medjimurac.at
09:00 08.12.2011.

Dajte ostavite curu na miru , zbilja su novinari postali pravi lesinari!

VL
BA
bakugan
09:20 08.12.2011.

Dobro, cura ima dečka, i? I baš je lijepa.. I sad je neki novinar dobio plaću za ovaj glupi članak

VL
BA
bakac
10:39 08.12.2011.

Postali lešinari... pa s časnim iznimkama novinari su tu oduvijek.Naprosto zato jer to prodaje novine....

VL
Avatar bolix
bolix
10:54 08.12.2011.

Definitivno sustav novinarstva u Hrvatskoj ne valja. Kakvo je ovo novinarstvo??? VL je postao običn tračerski list. Gdje vam je istraživačko novinarstvo za koje se dobija Pulitzer. Vama je doseg istraživanja čiji je susjed ubijo kokoš. Ili šta ova lijepa cura misli i nosi. Dajte se sredite više i pustite curu na miru, imate tamo oca pa se time zabavljajte. Ili ako ste pametni i novinari onda otkrijte gdje je taj novac i tko ga je uzeo i na koji način prebacio. To je novinarstvo. Amerikanac zato i ima same Pulitzere kad zna šta je pravo istraživačko novinarstvo. A u Hrv. mediji samo prenose vijest jedni od drugih :))) jbt novinarstva ! Radite više posao.

VL
Avatar bolix
bolix
11:03 08.12.2011.

Ili ako Vi novinarčići želite postati poznati i dobro plaćeni onda malo uključite mozak u svoj posao. Nije mi nikako jasno kako novinar može pisati ove gluposti. Mene bi bilo sramota ovo objaviti. Smatrao bi sam sebe debilom od novinara. Onda si dopisnik sa ulice i ništa više. Dakle upregnite sive stanice, povucite poznanstva i odvažite se i nađite extra vijest. KAko je svojevremeno radio nacional. Otkrijte načine rada političara, šta muljaju, s kim se dogovaraju i preprodaju a kad skupite sve relevatne dokaze onda pišite i udrite. Ako to ovisi o vašim urednicima onda oni trebaju dobiti otkaz kad vam ovo stavljaju u pozitivno. Kao da će vam ovo prodati novine.

VL
RB
RH+BIH=moćnadržava
20:27 08.12.2011.

Zgodna je i Petra i Bruna .

VL
HE
hellbani
22:15 08.12.2011.

nek novinari radje napisu., od kud su novci kojima se placa jamcevina Sanadera ? da se zna koji su to sve lopovi u konbinaciji i sve ih potrpat u zatvore !

VL
DU
Deleted user
22:16 08.12.2011.

Sve samo pozitivno! Cura je zgodna i ima milju na računu! ;-P

VL
OR
ordinaryhandsome
06:30 09.12.2011.

Kak joj se dečko zove.. Vuk??? Hehe.. automatski te podsjeti na nekoga.. rijetko ime (ak me pratite) hehe.. Hm kad malo bolje razmislim, možda da više ne čitam politiku, ostarit ću preko noći... Idem nać nekaj za tinejdžere :d

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.