Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bruna Esih nije problem, nego najbolje rješenje za Plenkovića

U svakom slučaju, Esih se ne bi osramotila u metropoli, a u nekoj dobroj raspodjeli karata, recimo ako joj u drugom krugu protukandidat bude korumpirani Milan Bandić, mogla bi čak računati i na konačnu pobjedu

Komentari 6

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:07 02.12.2016.

Teško je shvatiti nekome tko ne vidi dalje od nosa. Naime jedini opstanak HDZ-u je taj da aktivira odnose sa Hasanbegovićem i Brune Esih. Bez njih dvoje nema nastavka HDZ-u na sljedećim izborima . Pa tko voli nek izvoli. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
08:16 01.12.2016.

Plenković je liberal, a liberali su neokonzervativci s internacionalističkim (čitaj ljevičarskim) pogledima na svijet. Izborom Donalda Trumpa svjetski liberali su, mogli bi reći, kastrirani. Obzirom da ljevice više nema, da se utopila u liberalizam, sudbina je odlučila da ih zamjenee suverenisti, dakle u suštini desnica, iako pojedini procesi pokazuju da to može biti i nešto neutralno suverenistički, kao npr. Pokret 5 Zvijezda u Italiji, koji po svim trenutnim anketama ostvaruje pobjedu na idućim parlamentarnim izborima. Naravno, desnica koja može zamjeniti liberale poput Plenković, Pusić, Milanović, Bernardić i sl., ne može biti arhaična tipa Hasanbegović ili Esih, koji mentalno još ratuju davno izgubljene bitke s partizanima i žive u 45... Hrvatska tek treba roditi svoju modernu suverenističku desnicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.